maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Pamiętam że tak leżały dziewczyny na podtrzymaniu wyżej nogi i mi lekarka mówiła żebym tak własnie starał się leżeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
), ale udało mi się uprosić tego samego lekarza żeby przyjął mnie prywatnie jeszcze dziś. Muszę przyznać że zachował się w porządku, przyszedł po prostu do gabinetu pół godz wcześniej niż powinien. Tak wogóle to ten lekarz jest dokładnie rzecz biorąc endokrynologiem. Bardzo dokładnie mnie zbadał, zmierzył poziom cukru, zrobił mi nawet usg tarczycy, obejrzał wszystkie wyniki badań jakie tylko miałam. W sumie spędziłam u niego ok.40min. Dostałam glukometr, multum książek i broszurek o diecie. Mam przez ten tydzień kontrolować poziomy cukru (minimum 3razy w tym czasie muszę zmierzyć poziom cukru o godz.24 i 3.30
). Jeśli zaś chodzi o szpital to mnie wyśmiał jak mu powiedziałam, że dostałam takie wytyczne od innego lekarza. Był w ciężkim szoku. Na razie kazał mi tylko stosować dietkę. A tak wogóle to jak przejrzał moje wyniki to okazało się, że winę za wysoki poziom cukru ponosi prawdopodobnie wysoki poziom prolaktyny. Jeśli więc któraś z Was miała stwierdzony wysoki poziom prolaktyny wcześniej to na wszelki wypadek powinna skontrolować sobie poziom glukozy.
ale szybko!!!
,ale tego Twojego pana murzyna i pani zdrapki Los milionos spotkac nie chce;-)

za nic w swiecie.
ze nieraz podskakiwalam
.Rozbawil mnie Twoj post i przywrocil wspomnienia bo teraz to cala ciaze w domu jestem.Pacjent powinien byc zadowolony:-)
dietka,pomiary i będzie dobrze
w przyszlym tygodniu mam wypłate i zaprosiłam mężulka na lody
a co "se bede" :-) najwazniejsze aby przed dluzszy czas cukier nie byl podwyzszony. a mnie w sumie od 28 tygodnia ciazy ok 6 razy zdarzylo sie przekroczyc 140. dziwne godziny pomiaru masz ale nie ma co spekulowac, kazdy lekarz mainne zasady i tego trzeba sie trzymac.