Witajcie!
ja tylko na chwilke, bo troche zmeczona jestem, ale chce poczytac co jeszcze nowego na innych watkach
byłam dzis u gina i sie nasłuchałam-po pierwsze ze cisnienie wysokie, nawet bardzo w stosunku do tego co miałam wczesniej chociaz jak na ciezarna to takie sobie, po drugie ze to puchniecie i zatrzymywanie wody w organizmie to moze byc objaw zle pracujacych nerek-dostałam skierowania na badania i mam je zrobic z trybie pilnym-wiec jade jutro...mały wazy 2100 gr, skurcze które mam sa przepowiadajace, i o ile nie bolesne to ok, ale jesli bolesne beda i regularne-nawet rzadko, co 3-4 godziny to mam dac znac-i ew na ktg sie zgłosic
poza tym znalezlismy dzis mega wielki sklep-hurtownie z rzeczami dla dzieci...dla poznanianek i okolic polecam-Akpol w starej modenie....gigantyczny i w miare tani-porównywalismy ceny zabawek- bo to akurat ostatnio kuowalismy dla chrzesniaka-i jest prawie tak tanio jak na allegro...
generalnie dzien taki sobie-bo u nas mega niskie cisnieine i padnieci jestesmy
uciekam poczytac co u was
ps...TRUDA-wszystkiego naj naj naj....badzicie całe zycie tak szczesliwi jak dzis jestescie!!