Agusia1987
Entuzjast(k)a
Hm o co chodzi w liście marcóweczek? bo nie rozumiem za bardzo, myślałam że tylko modroklejka wpisuje tam marcóweczki a tam teraz są dwie listy hmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kingula postanowiła się sama dopisać do listy, skopiowała 2 razy pierwszą liste i na końcu się dopisałaHm o co chodzi w liście marcóweczek? bo nie rozumiem za bardzo, myślałam że tylko modroklejka wpisuje tam marcóweczki a tam teraz są dwie listy hmm

nie wysypiam się chociaż śpię po około 10 godzin jak nie więcej
jak się budzę to brzuszek mam codziennie taki twardy ehh. Mój gin zawsze mi odejmuje tygodni
albo mi się tak wydaje, według kalkulatora baby boom na stronie głównej 32 tydzień i 5 dzień, lekarz dwa dni temu zapisał mi w karcie ciąży 31 tydzień (hm ale chyba skończony) więc już nie wiem. Ja piję sok HORTEX buraczano-jabłkowy nie jest za dobry ale lekarz mi zapisał.
umarł w butach.
Moja mała właśnie mi kopniaki sprzedaje hehe wiercioch malutki.. chyba powinnam wziąć nospe. Bo te paskudne bóle dają do wiwatu.:-(