reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Maniulka – teściowie na pewno sobie poradzą. Nie martw się na zapas, może szybko Cię wypuszczą, najważniejsza Martynka teraz.
Justina – za Ciebie też trzymam kciuki. Będziesz miała pewność , że wszystko jest w porządku jak CI porobią wszystkie badania.
Maniulka, Justina – informujcie, Dziewczyny, co i jak.

Też się trochę przestraszyłam, bo i mnie pod wieczór trochę puchną dłonie, ale mój gin o żadnym podejrzeniu zatrucia nie mówił.

reklama
Czesc kobietki i brzuszki
Tak sobie was czasem podczytuje jak mam gorsze dni i naprawde poprawiacie mi nastrój :tak: Dziekuje :-D
Dużo sie u was pozmieniało pozdrawiam gorąco w te chłodne dni :rofl2::-)

Hej Kruzynka!!!
Jak milo ze jeszcze o nas pamietasz:-):-):-)
Cieszymy sie ze czytanie naszych postow w jakis sposob poprawia Ci humor,my tu na wzajem sobie poprawiamy:-)
A co U ciebie?
Pozdrawiamy Cie cieplutko:-)

Justina wystraszyłaś mnie teraz ja ostatnio w 3tyg przytylam 4kg i mój gin nic nie mówił że to moze być zatrucie ciążowe a puchnę też jak nie wiem nogi i ręce :szok::-(
maniulka nie martw się będzie dobrze zrobią wyniki i puszczą do domu a o synka się nie martw dziadki napewno dobrze się nim zaopiekują :tak:
justina daj znać co i jak :blink:

Ja pomiędzy ostatnimi wizytami też przytyłam prawie 4 kg :szok: (teraz sprawdziłam w karcie ciąży) eh nawet nie wiedziałam że aż tyle :baffled: a przecież aż tak dużo to nie jem hmm, tyle co przed ciążą (a wszyscy zawsze się śmieli że ja nic nie jem :-p) +słodycze za którymi nigdy nie przepadałam.

dziewczyny powodzenia w szpitalu!! informujcie na bieżąco i mam nadzieję że szybko jednak wyjdziecie:tak:

Ja akurat mam puchniecie już od 3 miesiąca ciąży, lekarz zlecal mi badanie białka i czegoś tam ale wszystko OK- po wynikach na moje puchnięcie stwierdził-WIDOCZNIE taka pani natura:-( ale warto to sprawdzić mysle u każdej.

no właśnie to siusianie- ja tyle nie piję a sikam jak najęta, tzn nie tyle często co duże ilości!!:crazy: wrrrr

Ola pisałaś że dzieci przybierają 250 gr tygodniowo i zastanawiam się od którego tygodnia czy może tylko w ostatnim msc bo jak w ostatnich dwóch to mój mały może dojśc do ponad4 a wtedy na pewno nie zgodzę się na pn.
jak byłam na usg w 34t1dc to lekarz powiedział mi tak, że teraz dziecko przybiera 250gr tygodniowo, więc skoro mi zostało jakieś 5-6 tygodni a Mała ważyła 2530, to powinna się w 3800 zmieścić - ale ja tak do końca nie wierzę, obawiam się, że będzie miała 4kg, jak pierwsza córka :sorry2:
maniulka, justina - powodzenia w badaniach i mam nadzieję, że szybciutko Was wypuszczą a nie będą trzymać aż do porodu...

Kruszynka - fajnie, że wpadłaś do nas - napisz co u Ciebie.

A z sikaniem, Dziewczyny, to ja sikam jak najęta w ciągu dnia niemal co pół godziny a w nocy ze 3 razy albo i nawet cztery:baffled: Ale też dużo piję i to takie zamknięte koło. Przed chwilą oglądałam film na polsacie i jak na końcu pokazali tą malutką dziewczyneczkę, to tak się wzruszyłam...:sorry2:

Mnie wlasnie dobija fakt ze wychodzac z domu to ja "kibeleczka ":sorry2: szukam ...zamiast rozkoszowac sie widokiem czy zakupami dla dzidzi:-D.
Dziewczyny jak lekarze mowia -lez to lezcie nie ma sie co narazac,ja sobie za bardzo pozwalam i juz po 18ej stekam z bolu bo synus chyba zadaje mi kare;-).

reklama
dziewczyny piszecie o tym sikaniu a ja dzisiaj w nocy nie wstałam ani razu a za to rano nie mogłam się wysikać bardzo mi się chciało a nic prawie nie leciało :szok: (mam nadzieje że nie wraca mi zapalenie pęcherza :baffled: ) dopiero jak wyszłam na zakupy i połaziłam to jak przyszłam to już było ok :sorry2:

Do góry