reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Laila - to może Ty kolejna będziesz :-)
Julia - nie rozumiem, wszystko do porodu spełnione, jak miałaś skierowanie, to powinni wywoływać...za naszą służbą zdrowia to naprawdę nie można utrafić. Kurcze, maluch bardzodużo urósł przez 1 mc!! Az 1600 g! chyba że to pomylka USG, tez mozliwe. Ale jesli rzeczywiscie tyle, no to dla Twojego organizmu to musiał być megawysilek ten ostatni miesiąc!
Madzik - kurde, mam wrażenie, że trochę Cię olali? Czy tylko lekarz prowadzący ma być miły i udzielać informacji pacjentce??? Wrrr, ale mnie wkurza takie podejście, jak nie moja pacjentka, to olewam... To ciśnienie to ciągle masz wysokie :-( Moze się obnizy, próbuj tej diety bezsolnej i naparu z piertruszki.

Jak mojemu mężowi opowiedziałam wizyte u gina i ze mnie czeka kolejna za tydzien, to tylko popukał w brzuch i mowi: Tadzik, ucz się oszczędzania i wychodź na dzień przed wizytą! Jak wyjdziesz, to zaosczędzimy 120 zł!
:-D:-D:-D
Jak widać mi bezsennosc wrocila na dobre, co zrobic. Dzięki ci Panie za internet...:tak:

reklama
Witajcie!

julia...szkoda słów na ta twoja tesciowa...miejmy nadzieje ze przynajmniej maz zrozumie...

ola...jak moja mama nie mogła mnie urodzic-2 tyg po terminie to tata ją woził maluchem po torach tramwajowych...wiec moze jeszcze ze 2 rundki po wertepach:-D

laila....ciekawe czy prognozy sie sprawdza i czy urodzisz dzis lub jutro...

ide poczytac co wczoraj popisałycise na innych watkach

... Dobranoc Dziewczynki - miłych snów, najlepiej takich, że już jesteśmy rozpakowane :-)

o jacie jaki ja miałam sen...
spałam u rodziców a tu nagle wody mi odchodzą...patrzę na zegarek -5 rano , budzę mamę, że to już, mama szuka mi jakiś spodni, a ja krzyczę żeby już nie szukała bo ja rodzę bo mały rączką macha do nas...

i się obudziłam..

czy wy też macie sny o dzieciach i porodach?? chyba przewrażliwiona jestem :/

nocka nieprzespana.. brzuszek sie napina...małe spięcie z M przed wyjściem do pracy ...czyli standardzik!! :)

może dzisiaj wreszcie słoneczko wyjdzie zza chmurek bo pranko na balkonie powiesiłam :)

Witam was Kobitki z ranka :-)

Słoneczko za oknem, a we mnie burza z piorunami :-)
Noc minęła, właśnie, mineła w domu nie na porodówce. Fakt spałam jakoś tak niespokojnie, wszystko bolało mnie przy zmianie pozycji spania, parę razy odwiedziłam WC (parcie na pecherz i odbyt). Kość ogonowa to mnie tak bolała, jak bym ją sobie stłukła. Ale z rana to czuję się dobrze, jakby inna osoba była w ciazy w nocy a inna w dzień :-)

Hej dziewczynki, witam z rana
ja dziś spałam dobrze, chociaż okolo 2:30 mały tak się w brzuszku wypinał, że wszystko mnie bolało.
Teraz kawkę zbożową pije i nadrabiam Wasze posty. Zaraz zrobię sobie śniadanko, a o 12:00 jadę do szpitala zrobić termin cesarki. Ciekawe, co mi tam powiedzą:szok:

Julia przechlapane masz z tą teściową:szok::angry:
Madzik, ale miałaś przeboje z tymi lekarzami. Normalnie szok.
EVE, Ola, Laila nie martwcie się niebawem się coś ruszy,
Moonik ciekawe, czy dzidziuś tatusia posłucha i zaoszczędzi wychodząc dzień przed wizytą:-D

Witajcie:-)
Kurde , ale mialam piekny sen! Snil mi sie porod , ktory byl tak ekspresowy , ze nie zdazyli mnie na porodowke polozyc a maly sam wyskoczy:-) zero bolu , naciecia czy pekniecia!Ach...oby tak bylo!I widzialam moja dzidzie;-) taki slodki dziubolek , ciekawa jestem jak faktycznie bedzie wygladac.

ola_o , super sposob aby zachecic malude do wyjscia;-) Super ,piekniusi napisik!
emil_e , nie przejmuj sie tym zaproszeniem , poprostu trzeba wybaczyc tym ludziom brak obycia!A na M nie masz co sie gniewac , bo to nie jego wina , ze ma takiego brata , raczej trzeba wspolczuc:-)
kitki , to ja mam nissana primere combi i musze Ci powiedziec , ze lepszego auta nie mialam!Jak w grudniu uczestniczylismy niestety w karambolu , to nikomu nic sie nie stalo a i autko mialo niewielkie uszkodzenia.(kurde ja to w tej ciazy same wypadki samochodowe musze przechodzic:-) )Wiec powiem , ze jest bardzo bezpieczne i rodzinne autko , a i ma mozliwosc powiekszenia bagaznika, choc i tak jest gigantyczny:-)

Kurcze , wczoraj pisalysmy o tesciowych a dzis wlanczam TV a tu gadaja , ze dzis jest dzien tesciowej! hehe:-) to wszystkiego naj dla tesciowych tych normalnych , a dla mniej normalnych zyczymy powrotu do normalnosci;-) hehe

Ostatnia edycja:
Witam z rana :)
Ja dziś miałam jakąś niespokojną noc. Budziłam się ze 2 razy, poza tym mąż przeziębiony, strasznie zaczął kasłać w nocy i się męczył biedaczek z godzinę z tym kaszlem i na dodatek wczoraj wieczorem mu się syrop skończył... :-(
A mi się wydawało rano, że wody mi odchodzą, bo mi pociekło po nogach, ale tak bardzo malutko, ze 2 naparstki, a teraz już nic, więc może jednak to nie to... Chociaż wyglądało jak zwykła, przezroczysta woda, a nie jak mocz, no i bez żadnego zapachu....
No nic. Za chwilę idę na ktg i będzie też moja ginka to zapytam najwyżej;-)

He he dzisiaj jest dzień teściowej? :-D no to wszystkiego najlepszego dla teściowych ;-). Kiedyś słyszałam że ten dzień jest raczej dla tych złych teściowych, bo jak jest dobra teściowa to się jej składa życzenia w dzień matki :-p.
EVE ja teraz już też oglądam dzień dobry tvn ;-)

reklama
eve , to napisz nam tutaj , bo napewno nie wszystkie maja mozliwosc to obejzec.Pewnie jeszcze chrapia i przekladaja sie na drugi bok;-) hehe

Agusia , a to bardzo madra mysl! Faktycznie , ja mojej tesciowce skladam zyczenia w dzien matki , bo na to zasluguje;-) hehe
To powiedzmy , ze dzisiaj jest dzien wrednych tesciowych!!!

Do góry