reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

czop wylazł - dzisiaj jakaś resztka, mąż wciąż panikuje - chociaż mniej bo go "ukierunkowałam" że mnie tym strasznie denerwuje,

czy bolą was piersi jak na okres? bo ja czuję że mi zaraz wybuchną - chyba że zamieniają się w bar mleczny

Julia - okropne babsko, ale dobrze że mąż zaczyna widzieć i zauważać. W jakim szpitalu byłaś - jakiego się wystrzegać?:confused:

reklama
kaczuszka , podobno jak czop odejdzie i bola piersi jak by mialy wybuchnac to porod sie zbliza wielkimi krokami!I moze nastapic w kazdej chwili! Wlasnie wczoraj o tym czytalam gdzies na necie;-) Wiec powodzenia!!!

Kaczuszka, ty już tuż tuż jesteś :-)

Volcan, napiszę jak wkońcu to puszczą, bo miało być zaraz :-)

Ostatnia edycja:
pierwszy raz spotykam się z osobą która widziała ten mityczny już czop... rzeczywiście, ponoć po odejściu tego ustrojstwa poród nadchodzi wielkimi krokami... do 24 godzin... powodzenia!! czekam na swój, dziś mam termin:-):-):-)- i nic...

oj , czop moze odejsc na dwa tygodnie przed porodem , wiec to nie powiedziane ze zaraz sie zaczyna rodzic! Zreszta jak nie wyleci caly to polozna mi mowila ze ma mozliwosc sie troche odbudowac.Mi zaczal czop odchodzic w 29 tygodniu i jeszcze chodze zapakowana:-)

Agusia, wypina sie niby ale w prównaniu z tym co wcześniej to żadziej. Jutro ide do lekarza i na KTG, może się trochę uspokoję, bo przyznam szczerze, że trochę się tym denerwuję :-(

hej wam. U mnie z samopoczuciem co raz gorzej.Boli mnie brzuch czuje jak by mnie ktoś kijem obił po nim. Okropność. Nie moge sie doczekac kiedy bedzie juz na swiecie :) nic nie bedzie mnie bolalo i nie wazne zasuwanie kolo niej i niewyspanie :)

EVE jezeli niepokoi Cie to ze dzidzia sie nie rusza to poloz sie na boku i pij bardzo slodki sok (najlepiej taki rozcienczany) dzidzia powinna zaczac sie w tedy ruszac :tak: Moja gin mi tak kazala robic i rzeczywiscie raz jak malutka sie nie ruszala i sie martwilam to ta metoda podzialala;-) Ale nie wiem jak to jest jak masz juz termin no ale warto sprobowac:happy:

A u mnie noc jakos minela troszke brzuszek mnie bolal no ale przezylam:-)

reklama
Do góry