reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

napisalam do oli ze urodzilam ale chyba zapomniala wstawic info na BB:(
Miłoszek sie urodzil 18.03 o 20.30
wazyl 3200 i mierzy 52 cm....
jest zdrowy ,i kochany...

reklama
powalczyc zawsze warto, a jak sie nie uda to trudno-sobie nic do zarzucenia miec nie bedziesz:tak: Wazne ze dzidzius zdrowy przyszedl na swiat:happy: Oby tak dalej! Ale Ci zazdroszcze... Grr nie myslalam ze bede w 10miesiacu ciazy kiedys:baffled:

A ja dziś od rana jakoś nieswojo się czuję...:crazy: zła jestem jak osa...wrażliwa i płaczliwa jak mało kiedy... zagoniłam męża do sprzątania, bo mnie naszło - oczywiście wszystko było nie tak i musiałam poprawiać...

Nie mogę dojść z sobą do ładu....męczy strasznie takie oczekiwanie!!! Każdy dzionek taaaki długaśny!!!!!

reklama
karolka84 miewam podobnie chce juz miec moją dzidzię i rownież dluzy mi się kazdy dzień czekam na jakiś znak konkretny i nic się specjalnego nie dzieje. Nie moge sie doczekać jej narodzin. Na siebie nie moge juz patrzec, wyglądam jak brzuchate yeti :((( i pyza w 1. Irytuje mnie ciagle coś. Marze zeby wreszcie zalozyć swoje ciuchy- nie ciażowe tylko normalne. A Ona nawet się nie urodzila jeszcze:(.

Do góry