Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
napisalam do oli ze urodzilam ale chyba zapomniala wstawic info na BB
Miłoszek sie urodzil 18.03 o 20.30
wazyl 3200 i mierzy 52 cm....
jest zdrowy ,i kochany...
powalczyc zawsze warto, a jak sie nie uda to trudno-sobie nic do zarzucenia miec nie bedziesz Wazne ze dzidzius zdrowy przyszedl na swiat Oby tak dalej! Ale Ci zazdroszcze... Grr nie myslalam ze bede w 10miesiacu ciazy kiedys
A ja dziś od rana jakoś nieswojo się czuję... zła jestem jak osa...wrażliwa i płaczliwa jak mało kiedy... zagoniłam męża do sprzątania, bo mnie naszło - oczywiście wszystko było nie tak i musiałam poprawiać...
Nie mogę dojść z sobą do ładu....męczy strasznie takie oczekiwanie!!! Każdy dzionek taaaki długaśny!!!!!
karolka84 miewam podobnie chce juz miec moją dzidzię i rownież dluzy mi się kazdy dzień czekam na jakiś znak konkretny i nic się specjalnego nie dzieje. Nie moge sie doczekać jej narodzin. Na siebie nie moge juz patrzec, wyglądam jak brzuchate yeti (( i pyza w 1. Irytuje mnie ciagle coś. Marze zeby wreszcie zalozyć swoje ciuchy- nie ciażowe tylko normalne. A Ona nawet się nie urodzila jeszcze.