Agusia1987
Entuzjast(k)a
kruszynka gratuluję :-) i będę trzymać mocno kciuki za twoją małą kruszynkę w brzuszku :-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciukasy;-)
trzymam mocno kciuki aby tym razem sie udało
bo jeszcze nic tam nie zakwitło, za wczesnie pojechalismy a na dodatek było mnóstwo komarów
Na szczescie miałam ze soba moskitiere bo by mi mała pocieły strasznie.

, za bardzo sie zestresowałam tym neurologiem;-). Na razie jeszcze nie wykupiłam tego mleka, moze we wtorek sie wcisne do dobrego dermatologa i jak on potwierdzi ze moze to byc skaza to dopiero przejde na to mleko bo jesli wyjdzie ze to AZS (moja siostra na to choruje i właśnie ta doktor ja leczy) to chyba nie ma potrzeby zmieniac mleka
A moze sie myle???

nawet gdy ta grzecznie lezy i nie płacze. Rozumiem ze to babcia ale przeciez nikt jej nie broni posiedziec i pobawic sie z nia, ewentualnie wziac na chwile na rece ale na boga, nie nosic bez potrzeby i do tego telepac na rekach

. Nie chodzi nawet o to ze pożniej mała sie dopomina abym ja ja wciaz nosiła i robi dzikie awantury gdy nie dostanie tego czego chce, to tez, ale jeszcze bardziej mnie wkurza ze ona nie liczy sie z moim zdaniem i ma w d...pie to co do niej mówie. Boje sie ze jak bede chodziła do pracy i powiem jej ze ma robix tak i tak a ona i tak zrobi swoje i poźniej sobie z rozwydrzonym dzieckiem nie poradze. A poza tym to zadna babka nie bedzie mi wychowywac dziecka

więc mam spokój:-)Kitki my mamy początek atopii (AZS) i niestety musze podawać Nutramigen, a co do babci to tak niestety z tymi babciami jest, ale u mnie jest tak że to raczej dziadziuś chce nosić tylko Oni maja problem bo mój mały zaczyna krzyczec jak go sie bierze na ręce bo tak nie lubi byc noszonywięc mam spokój:-)

. Czy z tych chorób sie wyrasta???Kitki z tego co mi wiadomo to z AZS ale typowej atopii się nie wyrasta tylko może zaniknąć nawet na pare lat. Jesli miałabym wybór to wybrałabym skaze białkową. Mój starszy synek ma AZS i mam dosyć :-( Jesli chcesz to wstawie na chwilke zdjęcie jak teraz wygląda kawałek jego ciałka