reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Ja jakos nie mam silnej woli do diety:-(tzn nie obżeram sie jem małe 2,3 posiłki dziennie i nie jem po 18-tej ale nie moge się oprzeć truskawkom z kwaśną śmietaną:tak: A brak motywacji bo mężowi się taka podobam i nie chce słyszec o diecie:no:

Ile ml mleczka wypijają wasze maluchy na dobe?

reklama
hej hej dziewczynki
Witam po ponad tygodniu nieobecności:-) Nawet nie próbuje nadrobic zaległości:zawstydzona/y: przeczytałam tylko ostatnia strone i przyłaczam sie do tych za którymi tez nikt nie tesknił:-D:-D:-D
Kurcze wakacje mineły tak szybko i od wczoraj szara codzienność, jeszcze do konca sie nie przestawiłam;-) Ale najwazniejsze jest to ze na urlopie było super, wyzek sie spisał rewelacyjnie, wjechalismy prawie pod każdą górę, no chyba ze były wielkie włazy to wiadomo ze nie:-) Moje dziecko przez cały czas było aniołem:tak: grzeczna jak nigdy:tak:. Na posiłkach cichutko siedziała w foteliku lub gaworzyła do zabawek, dała nam pójśc na basen i na cwiczenia, w podrózy tez spokojna, nawet w drodze powrotnej nadrobilismy troche i zachaczylismy o Wrocław, poszlismy na obiad na rynek, połazilismy torche i w efekcie mielismy podróz w czasie ulewy i wrocilismy do Szczecina po połnocy. Nadia była super grzeczna, az nie moge uwierzyc ze takie cudo mi sie trafiło:-D:-D:-D Wiec dziewczynki jeslimacie gdzies zaplanwany wyjazd to nie martwcie sie o dzidzie bo w rezultacie one sie szybciej przystsowuja do zmian niz my, staruchy;-)

Widze ze powstał nowy watek o tesciowych - lece czytac, tej przyjemnosci sobie nie odpuszcze:-D:-D:-D

Kitki, byłaś we Wrocku i nawet pary z ust nie puściłaś - oj Ty.
Ja będę niebawem przez Szczecin jechać to też Cię nie odwiedzę.

Hej dziewczynki ,ja tez jestem od tygodnia na diecie plaz poludniowych,juz widze efekty ,mniejszy brzuch (1 cm mniej) i w biodrach (2,5 cm mniej):-),wga narzie kilogram w dol.Przepisy sa fajne w necie wiec kombinuje i uwazam co jem.
Wrzuce sobie chyba linijeczke dietowa:-).
Alez dzis duszno...maly chrapie a ja zaraz wybywam na ogrod.

Madzik Twoją nie obecność można szybko zauważyć, bo piszesz takie fajne długie posty :-) zawsze czytam z zainteresowaniem :tak:
Sara jak znikniesz lub będziesz rzadziej zaglądać to na pewno zauważę, teraz już kojarzę raczej wszytskie dziewczyny na forum, ale na początku jak do Was dołączyłam (oj kiedy to było :-D) to kojarzyłam głównie właśnie Ciebie i Ewelcie. Później chyba Justine84 (właśnie ciekawe co u niej, chyba napiszę smsa)...
A mój mężulek znowu wyjechał na dwa dni, he he mam nadzieję że nie powtórzy się historia sprzed tygodnia :confused: i że jutro pójdzie do pracy :-D. Eh bo jak nie to będzie foch i nigdzie w sobotę z małą nie pojadę :-D

oj ale dzis wszystkie pofochowane:-D a ja dzis wrocilam z uczelni wprost WSCIEKLA dopiero teraz po tym jak bylam u lekarza z mala humor mi sie poprawil. Zdawalam filozofie, no co tu duzo mowic, uczac sie w szczegoly sie nie zaglebialam;-) ale calkiem przyzwoicie umialam. Pyatla mnie taka stara jędza, na oko z 65lat, w GLANACH chyba jakas niedostukana za przeproszeniem bo mnie zwyzywala z gory na dół:no: Bo nie umialam jej opowidziec o Platonie jako przedstawicielu idealizmu obiektywnego:dry: no niewazne w kazdym razie nazwala mnie glupia, tepą, kazala zastanowic sie powaznie nad kierunkiem bo sie w ogole nie nadaje (STUDIUJE RATOWNICTWO MEDYCZNE GDZIE W KARETCE PLATON DO CHOLERY???) i stwierdzila ze jak bedzie miala wypadek i zobaczy ze to ja wysaidam z karetki to zamowi wczesniej ksiedza i spowiedz zanim do niej podejde...:baffled: Kurcze ze jednej strony wiem ze baba racji nie miala itd i ze wcale glupia nie jestem i mam juz spore pojecie o tym co ma robic- ale tak jak Justyna pisala wczoraj ze jej ta lekarka tak nagadla-to ja tezx slysze taki glosik "a moze ona miala racje?":-(
grr to sie wyżalilam lece na inne watki

A ja coraz bardziej martwie się o synka bo coraz mniej je jak uda mi sie w niego wcisnąć 500, 600 ml to sud, a ile przy tym krzyku płaczu i ulewania i wymiotów:-( Naszczęście wreszcie jutro do lekarza a w poniedziałek go rejestrowałam:wściekła/y: Po kapieli wypił 20 ml a zwymiotował chyba 30 ml:szok: Gdyby nie był taki drobniutki to bym tak sie nie martwiła ale ważył 10-tego 5660 to ciekawe ile waży dzisiaj

Hej :-) moja mala wykapana najedzona.. a spac nie mysli:baffled: lezy w luzeczku i mialczy:dry:
Gosia co za baba!!!!:wściekła/y: ja nie wiem skad ci ludzie sie biora:angry:

a co do znikania.. to mnie nie bedzie od 18 lipca jakies 6 tygodni:-p moze od czasu do czasu zajze do Was ale chyba rozumiecie mnie ze nie bylo mnie w PL pol roku tak wiec bede musiala nadrobic;-) do odwiedzania tez troche bede miala:tak: Ciekawe czy po takim czasie ktos bedzie mnie jeszcze pamietal:-D ...bo jak nie to foch:-D:-D:-D

Kitki fajnie ze urlop udany:tak:

Ja zadnej diety nie mam.. poprostu mniej jem..ale to dlatego ze nie mam zbytnio czasu.. a jak czas jest to nie chce mi sie nic robic.. a juz jest zrobione to odechciewa mi sie jesc albo mam ochote na to czego nie ma w domu:oo2::rofl::eek:

Julia to nie jest przeciez wcale tak malutko.. ja dzisiaj jak bylam u lekarza to powiedzial mi ze 500-600ml to jest ok ;)

Aaa Amelka po dzisiejszym szczepieniu nie byla wcale tak marudna ani placzliwa wiec sie ciesze ;) goraczki jak narazie nie miala ale wiem ze w nocy moze byc wiec bede musiala wstawac i sprawdzac ale mysle ze sie obedzie bez ;)

Ostatnia edycja:
Julia, ja mam rade dla Ciebie-przeprowadz sie do Norwegii albo UK bo dziecwzyny tu pisza ze dla tamtych lekarzy "wszytsko jest ok ";-) atak na serio to bylas juz z tym u lekarza?? Majka tez strasznie ulewa i wymiotuje ale ja mam to "szczescie" ze nie wiem ile zjadla bo z cycka nie widac:-pi sie nie martwie.
Boze co to moje dziecie teraz zrobilo. Wstalam od kompa zeby do kibelka isc, zagladam do jej lozeczka a ona w poprzek lezy, łapki miedzy szczebelkami i kocyk na glowie:szok: i spala....

reklama
Do góry