reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Hej dziewczyny sorki że mnie nie było ale zapinam na ostatni guzik sprawy związane ze chrztem i teraz trzeba chatke sprzątać zakupy robić i pichcić .
Julia to kiedy to wielkie wydrzenie bo mój Niko ma w następny czwartek 25 urodzinki ale robię mu w niedzielę razem ze chrzcinami ale będzie miał własny tort żeby nie było i świeczkę z fontanną do dmuchania u mnie w rodzinie jest przewaga raczków że już nie wspomnę że moja siostra i Nikuś są z tego samego dnia więc obchodzą razem tyle tylko że mają różnicę w wieku hihihi. Pozdrawiam was i do usłyszeia.:-)

U mnie w rodzinie tez przewaga raków, ja, mój brat, jego synek i moja teściowa:-D a ja mam urodzinki dzień przed urodzinkami Twojego synka:tak:

reklama
Witam wieczorkiem...
Jaś się dziś trochę pochorował...:-( Opisałam w wątku "opieka".
Trochę jestem wykończona tym dzisiejszym dniem.
Lecę spać. Dobrej nocki tym, które jeszcze czytają forum..:-p
Madzik - ja tez sie zastanawiałam czemu Ciebie nie było, tylko nie pisałam o tym ;-)

Hej:-) ale ja sie dzisiaj wyspalam:tak: Mala zjadla o 3 (tak wczesnie bo wieczorem zjadla malo:-p) pozniej o 7 pobawila sie z 20 min. i spalysmy jeszcze do 9:-) A teraz znowu zasnela:-D

U nas dzisaj taka ulewa ze szok:szok: chyba nici beda z wyjscia.. dobrze ze wczoraj tak nie padalo bo nie wiem jakbym poszla z mala na szczepienie.. niby mamy 10minut drogi spacerkiem ... ale na taka ulewe jakbysmy wyszly to po minucie bysmy byly przemoczone.. mala wlasciwie nie ale ja:-D

Hej ,wlasnie wstalismy:tak:.
Dzis jedziemy zalatwiac paszport malego....juz widze te koljeki w urzedzie a dziecko trzeba zabrac ze soba:baffled:..wiec bierzemy obydwoje..ale bedzie kosmos.Napierw godzine autem,a pozniej godzina metrem i ze 3 godzinki stania w kolejce:baffled:.
No nic jak tam kogos pozabijam to pojde siedziec:-D.

reklama
Do góry