reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

my też tęskniłyśmy za Tobą. Wita po przerwie.

ja po śniadanku. Zu się zaraz obudzi i zaczynamy pakowanie... pogoda taka sobie - oby nad morzem było ładnie:zawstydzona/y:

reklama
Mało spałam tej nocy, mam zawoly nos i gardło. /Mówię jak z wielką kluchą w gardle i ciężko mi oddychać. Oby tylko Gabrysia się nie zaraziła!!!:no:

Do tego córcia dziś aż 3 razy budziła się w nocy.
A przez to choróbsko prawie pokarmu nie mam:no: Mam nadzieję że laktacja poprawi się jak tylko ciut mi się polepszy.

Ja padłam wczoraj jak kawka przez tą @. Ogólnie jesli chodzi o ból to najgorszy jest 2 dzień ale tym razem obeszło się bez tabletek. Najgorsze jest to, że po porodzie mam strasznie obfite @ :-(

Mało spałam tej nocy, mam zawoly nos i gardło. /Mówię jak z wielką kluchą w gardle i ciężko mi oddychać. Oby tylko Gabrysia się nie zaraziła!!!:no:

Do tego córcia dziś aż 3 razy budziła się w nocy.
A przez to choróbsko prawie pokarmu nie mam:no: Mam nadzieję że laktacja poprawi się jak tylko ciut mi się polepszy.

Karolka - karmisz piersią więc mała na pewno nic nie złapie bo z Twoim pokarmem od razu dostaje przeciwciała. nie masz się czego bać. To nawet lepiej, że się przeziębiłaś - od razu Gabrysia dostjae mesę dodatkowej ochrony. A laktacja co najwyżej szwankuje przez nerwy - nic innego. Spokojnie kobieto - i zdrowiej

Hej od rana chodze zla jak mucha...przez ten okres.Dostalam wczoraj nic niebolalo a o 3ej nad ranem jak mnie wzielo to myslalam ze umre dopiero po 3 tabletkach przeszlo:baffled:.
Corka dzis dokucza,maly miauczal bo spiacy byl...oj oj oj ,juz spi ale zachowanie obydwojga tzn placz to nie na moje nerwy.
Pozdrawiam

U no to nie zazdroszczę humorku:-p a ja aż się boję kolejnej @. ostatni raz miałam ponad rok temu - masakra, już nie pamiętam jak to jest. i wcale za nią nie tęsknię... ale aż się boję co to będzie jk się znów zacznie

Zu ucina sobie kolejną drzemkę a ja pakuję... cholera by to wzięla, ile tego jest przy dziecku. o sobie jeszcze nie zdążyłam pomyśleć...

hej;-) my dzisiaj pospalysmy sobie do 10:-) wiec niby sie wyspalam ale jakas taka bez sil jestem.. to chyba przez ta pogode nadal jest jakos tak pochmurnie i az strach wyjsc bo w kazdej chwili moze lunac deszcz:baffled:
mala wlasnie przysypia w hustawce z palcem w buzi:-D:-D:-D

MR ja pierwsza miesiaczke po porodzie taka mialam ze niby nic nie bolalo a w nocy jak chwycilo to myslalam ze umre:baffled: zycze poprawy chumorku i stalowych nerwow dla maluszkow;-)

Justyna Kaczuszka ale macie super:tak: Milej podrozy!:-) My za 8 dni jedziemy na 6 tygodni:happy2: ale sie ciesze:-D

Karolka moja mala ostatnio tez caly czas budzi sie po 2-3 razy a bylo juz tak fajnie ze po wieczornym jedzonku budzila sie dopiero kolo 5 a czasami nawet 6-7:tak: odmienilo nam sie to przez te upaly bo malo jadla w dzien a w nocy nadrabiala ale teraz upalow nie ma a w nocy i tak sie budzi czesciej fakt ze w dzien nadal jada mniej..

zupełnie nie moge się zorganizować:-) jutro chcę położyć się z małą około 19 - czyli dla niej jak zwykle - bo w samochodzienie usnę a przecież mała nie da mi pospać w dzień - co ją obchodzi że mamusia się nie wyspała??:-p więc jak pojedziemy około 2 to chce spać razem z nią. potem ją nakarmić i do samochodu. tyle, że ona nie je zwykle o tej porze i... bardzo nie liubi być budzona. aż się boję.

więc ogólnie muszę się spakować i samochód zapakować do jutra do 19. tak żeby pójść spać i tylko to co z kąpieli zostalo dopakować i fruu nad morze. a jak Adka zniosla podróż? musiała się aklimatyzować na miejscu??

reklama
u mnie podobnie - to upały - dzieci musza kiedyś nadrobić kalorie... ale już dziś przespała całą noc znowu. tylko w dzień i tak mało je... ale to może przez tą kupę. mam nadzieję że dzisiaj zrobi bo to już 12 dzień czyli najwyższa pora:tak:

Do góry