reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

cześć dziewczynki
nie nadrabiam bo nie mam jak
właśnie piszę tomkowi wypowiedzenie z pracy z dniem jutrzejszym ..... :-( nasz "żywiciel rodziny" .... atmosfere mial taka ze za marne pieniadze nie ma co sie meczyc, teraz przez poltora miesiaca bedzie pracowal u nazeczonego mojej kuzynki a pozniej maja razem agencje reklamowa rozkrecac (tomek jest grafikiem). martwie sie co to bedzie i czy bedziemy mieli za co zyc ....:-:)-(
niewiem kiedy wpadne na dluzej bo ostatnio rzadko bywam

Madzik gratuluje zabka;-)

reklama
Madzik gratulujemy zębola :-D
U nas dzień nawet fajnie minął całe popłudnie bylismy na dworze poszlismy na lody do babci później do parku i do siebie pod dom Alanek był nawet grzeczny :tak: niedawno wmucił całą miseczke kaszki ( tak jadł że nie nadążałam mu dawać bo już jęczał aż nie podobne to do niego chyba dziś miał lepszy dzień do jedzenia ) wykąpałam go i teraz grzecznie lula a ja mam czas na forum :-p mąż w pracy do 12 więc zobaczymy sie pewnie dopiero rano bo ja to ostatnio już o 22 dętka jestem ;-)

Byłam na zakupach, musiałam bo mleczko małej się kończy. kupułam jeszcze parę rzeczy: obiadki i deserki, bo była promocja na te duże słoiki, husteczki nasaczone tylko wodą, takimi moge buzię po jedzeniu wycierać. Te perfumowane uczulają. Kaszkę bananową i jakies pierdoły.

A kuku dziewczyny
ja tylko na chwileczkę dorwałam sie do kompa!!! u nas suuuper, pogoda w Szwecje fajna, bo jest ciepło i slońce ale nie upał, podróż promem Szymko zniósł świenie, zreszta aklimatyzacje w nowu\ym miejscu i warunkach też. Wczoraj cały dzień odpoczywaliśmy po podróży,a dziś już był dzień zwiedzania. Jestesśmy w Klippan * jakby kts chciał mape postudiować, dzis była wycieczka do Helsinborga, jutro Malmo i Kopenhaga...a potem się zobaczy.

Troszkę czytałam co u Was ale nadrobie i opis\ę innym razem

buziaki i pozdro dla super mam i super dzieciaków:-)

a ja dzisiaj mam wszystkiego dosyć:-( Bratowa wielka chrabianka mnie wkur......................, dzieci marudzą a ja ciągle przez 24 godziny na dobe się nimi zajmuje i nawet nie moge pomarzyć o wyjściu do kina tylko z mężem bo nikt mi się dziećmi nie zajmie:baffled: Staje na uszach żeby stracić na wadze i ni chole................. nic się nie rusza i z tego wszystkiego mam ochote na loda;-) ale jak zjem to będe mieć wyzuty sumienia taka to robota:no::zawstydzona/y:

reklama
ooo też bym zjadła ale już na takie słodkości to sobie nie pozwalam:no: bo ostatnio zamiast waga spadć to poszła do góry o 2,5kg :eek:
Julia napewno przesadzasz z ta krową :)

Do góry