tak, z mieszkania na czwartym piętrzeola_o no tak o takiej fajne rzeczy zapomniałaś nam powiedzieć super mały domek jak się domyślam z mieszkania na domek się przeprowadzasz?super:-)

przy okazji, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

właśnie chyba będę mieć mało czasu - jutro sprzątanie, potem pakowanie, przeprowadzka i rozpakowywanie... więc jak zniknę to się nie dziwcie ;-)Ola bomba, że bedziecie mieć własny domek - bardzo Wam zazdroszczę. Może i nam się wkrótce uda. Oj to Ty bido teraz będziesz zalatana. Dzieci przeprowadzka, remont łazienki... To chyba będzie mało czasu na net co?? Ale domek wart tego na pewno![]()
Myfa, niestety chyba się nie wyrobię ;-):-)Ola moze wpadlabys do mnie okna umyc? ;-)
kurcze ja sie zbieram i zbieram i nic z tego nie wychodzi dzieciaczki bardzo absorbujace sa....moze jak mlody pojdzie do przedszkola we wrzesniu wkoncu cos zrobie...
dzisiaj w ramach ostatnich przygotowań do przeprowadzki... poszłam zrobić sobie hennę ;-) chwila relaksu - Jula oczywiście się obudziła, ale pani fryzjerka i kosmetyczka dzielnie ją zabawiały

w ogóle mała okropnie marudna jest, ciągle chce na ręce - po prostu wymiękam - ale widziałam dzisiaj białe kropeczki przy drugiej jedynce... jeszcze 3-4 dni i się wybije, więc pewnie dlatego taka jest