*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Mój synek jutro idzie do przedszkola na 13.30 do 18.30

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Jutro ma być u nas 29 stopni, wię w dzień gorąc, a ranki już zimne są. Boże - weź mnie jakoś ogarnij![]()

mnie też

cos nie coś nadrobiłam ale nie wszystko 
mój Alanek tez się budzi w nocy ze trzy razy ale napije sie i idzie dalej spać czasem też się obudzi i skory do zabawy ale potrzypie się w łózeczku pół godziny i pada ;-)
dacie sobie rade a Adka napewno sie przyzwyczaji do złobka i nie będzie tak źle jak to sobie wyobrażasz najgorszy pierwszy raz ;-)

ja też podziwiam. Wasze dzieci jeszcze chcą być w śpioszkach lub pajacyku? ;-) Patrycja nie chce i już nawet żadnych nowych na jej rozmiar nie kupuję
bo nie i koniec kopie się, budzi się co chwile w czasie snu
. Śpi w piżamce lub w bodach.

a ja do gimnazjum to mam 500 metrów
a po prostej to chyba nawet 300 ;-) więc wszystko wyraźnie słychać. He he wczoraj ładniej grali