reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

no no niech żyje król:)
my też mamy takie ręcznikowe foto - chyba wam pokaże:tak:
Ola - ja ważę 58 kg... 1.5 mniej niż przed ciążą. chyba dlatego tteż warto karnić piersią:cool2:
zajadam właśnie loda.:-p uwielbiam... teraz mam fazę na magnumy. a m nbie zaopatruje i jak wyjeżdża, to zaopatruje mi lodówkę:tak::tak::tak:

reklama
no no niech żyje król:)
my też mamy takie ręcznikowe foto - chyba wam pokaże:tak:
Ola - ja ważę 58 kg... 1.5 mniej niż przed ciążą. chyba dlatego tteż warto karnić piersią:cool2:
zajadam właśnie loda.:-p uwielbiam... teraz mam fazę na magnumy. a m nbie zaopatruje i jak wyjeżdża, to zaopatruje mi lodówkę:tak::tak::tak:
Justyna ja nie karmie piersią a ważę 50, to chyba raczej geny:-), a piersią tak czy owak warto karmić:-)
Atsonia składam ukłony dla króla

witam wszystkie mamusie:) pozwolicie, że się do was przyłączę...:) moja córcia również jest marca a konkretnie 18-go... pozdrawiam serdecznie:)):-):-):-)

mam do was pytanko...czy któreś z waszych 6 miesięcznych dzieciaczków próbuje już raczkować? Moja córcia ma dokladnie 6 miesięcy i tydzień i zastanawiam się kiedy zacznie się ten okres raczkowania:) zauważyłam,ze od kilku dni przybiera pozycję właśnie do raczkowania, czy nie za wcześnie na to?? :)pozdrawiam i dzięki za miłe powitanie, chętnie będę zaglądać w wolnych chwilach...
:)

reklama
Do góry