reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
Ja dzisiaj byłam w Sopocie to też lepiej nie pisać, molo zamknięte. Jechała, bo musiałam coś na studiach załatwić. Patrycja mi się rozpieściła przez chorobę temu tak mało zaglądan,

Witam :-)
U nas kolejna nocka super Marti wstała tylko raz po 4 najadła się i spała do 7/30:-)oby tak dalej
A u nas dzisiaj chyba kolejny dzień ładnej pogody jest 12 stopni cieplutko:-)mam tylko nadzieje że nie będzie padać :-)
Idę dzisiaj na festyn do szkoły wcale mi się nie chce i tak nic nie rozumiem ale musze bo przysłali zaproszenie i nie wypada nie iść więc jak najbardziej czeka na słoneczko :-)
STO LAT,STO LAT dla Szymka:-):-):-)

A w Szczecinie pogoda już kolejny dzień straszna.Pada, okropnie wieje. Tory tramwajowe są pozalewane i tramwaje nie jezdzą,moja córka dzisiaj do szkoły zamiast 0,5 godz. jechała 2 godz.Okropnie, nie ma jak wyjść z domu na spacer a Marysia strasznie marudna jak cały dzień siedzi w domu.:no:

Ewelcia - 100lat, zdrówka, wszystkiego najlepszego - oczywiście nie myśl, że to dla Ciebie:szok: To dla SZYMUSIA:-D:-D:-D (chociaż dla Ciebie też może być bo nawet Cie lubię;-))
Dziewczyny, a może stworzyłybyśmy taki osobny watek, gdzie można składać życzenia (tak jak wcześniej gratulaje). Chyba byłoby to wygodne, bo nie trzeba szukać takich życzeń w innych wątkach. No i można by wstawiać tu życzenia dla naszych dzieciaków, dla nas itd... Co o tym sądzicie?

reklama
Do góry