reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
Widzę że poznikało sporo wątków, już nie były potrzebne czy przeniosłyście je do wz?
Dobrze że zdążyłam poczytać niektóre :)

M*R ale macie ubaw:-D:-D:-D A zwłaszcza Vaneska:tak:

Mordo pychota! Też uwielabiam muffinki:tak: Najfajniejsze w nich jest to że mając przepis podstawowy można cudować z dodatkami i tworzyć same wspaniałości!

M*R* do mnie nikt nie przyszedl:-pa to dla tego ze na takim zadupiu mieszkam ze ...........ach szkoda gadac jak wyjde na spacer to zaywej duszy nie widze:szok:..
U naszych znajomych juz tydzien temu byly jakies dzieci i oni nie mieli cukierkow i dali im pomarancze:-D:-D:-D
A do nas w restauracji dzis tez jakies dzieci podeszly zeby im cos dac - mialam Szymka ciasteczka "Liga" po 6 miesiacu i dalam im prawie wszystkie tylko jedno malemu zostawilam:-p

Nie wchodziłąm przez cały dzień więc teraz nadrobiłam :tak:wszystko:tak:
U nas dzionek fajny bylismy w miescie na wielkich zakupach,wszyscy zadowoleni bo maja to co chcieli ;-)Martynka była bardzo grzeczna nawet w samochodzie co jej się nie zdarza,nie lubi chyba czy jak :eek:
Po za tym nic ciekawego Martyna wstała o 5/40 :szok:dobrze ze mąz się nia zajął a ja spałam do 10:-)

eeeeee szlag mnie trafi z tymi zmianami. jestem wzrokowcem, i już wogóle nie wiem kto jest kto...
i co ja też mam wszystko pozmieniać??????:zawstydzona/y:

u nas na razie spokój. mała katar ma straszny, ale dajemy radę. w nocy się nie budzi. w dzień jak kicha to taki gil wylatuje, że mam ubaw po pachy...:-p

reklama
Do góry