maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam:-)
Ja już kawusię popijam,Marti własnie wstała i ogląda bajeczkę teraz hicior u nas to Tomek i przyjaciele
Pogoda podobno ma być ładna,czyli bez deszczu.
Tak patrze na tą moją Martyne i dochodze do wniosku że już taka ona duża,kumata tyle rozumie coraz starsze te nasze dzieci,tęsknie czasami do maleńkiej Martyni,wtulonej w piers i takiej niewinnej,bezbronnej,we wrześniu nasze szkraby w większości będą miały półtorej roku(mamy kilka starszych
)jak ten czas szybko zleciał
Ja już kawusię popijam,Marti własnie wstała i ogląda bajeczkę teraz hicior u nas to Tomek i przyjaciele
Pogoda podobno ma być ładna,czyli bez deszczu.Tak patrze na tą moją Martyne i dochodze do wniosku że już taka ona duża,kumata tyle rozumie coraz starsze te nasze dzieci,tęsknie czasami do maleńkiej Martyni,wtulonej w piers i takiej niewinnej,bezbronnej,we wrześniu nasze szkraby w większości będą miały półtorej roku(mamy kilka starszych
)jak ten czas szybko zleciał

matko tak mi go szkoda stosujemy ten dentinox plus nurofen ale tak średnio nocki zarwane on gorący jak ogień znów mi spi
noc spokojna ze strony Tymcia bo nie płakał;-) Pranie juz robię ma być pogoda mam nadzieje ze mi wyschnie wczoraj moja sąsiadka rozpaliła takie ognicho na działce ze całe pranie mi przeszło dymem wściekłam się na maksa ale co zrobie