_Ewelinka_
Fanka BB :)
Przeczytajcie, jest to bardzo krotki artykul 
Kiwi-jeden z najbardziej pożywnych owoców na świecie. | Sekrety Zdrowia
Wiec teraz nic innego nam nie pozostaje jak wcinac non stop kiwi
moze nie tak non stop, ale kazdego dnia mysle, ze 1-2 sztuki sa wskazane 
Corazon tak mi smutno.....ale jeszcze nic przesadzonego. Mam nadzieje, ze stanie sie jakis cud i wszystko bedzie dobrze. Trzymaj sie kochana!!!!
Kiwi-jeden z najbardziej pożywnych owoców na świecie. | Sekrety Zdrowia
Wiec teraz nic innego nam nie pozostaje jak wcinac non stop kiwi
Corazon tak mi smutno.....ale jeszcze nic przesadzonego. Mam nadzieje, ze stanie sie jakis cud i wszystko bedzie dobrze. Trzymaj sie kochana!!!!
Ostatnia edycja:
Lekarz powiedzial zebym nie brala witamin tylko jadla owoce wiec sie stosuje do zaleceń

moze rosolek mu spasuje ;-) bo juz taka glodna jestem ze znowu musze cos dziubnac :-)
I tak nie lubię się smażyć na słońcu, więc leżeć plackiem nie będę - ale to akurat mi nie grozi biorąc pod uwagę ilość energii jaką ma mój dwulatek. A tak przy okazji Mamy dwulatków jak sobie radzicie z kompozycją wczesna ciąża plus bunt dwulatka? U nas od kilku tygodni jest ma sa kra
Moje dziecko codziennie po kilka-kilkanaście razy urządza sceny histerii, na wszystko jest "nie" i już mi uszy czasem odpadają od jego wrzasków. Aż się trochę boję tych wakacji - my w sumie jesteśmy w stanie olać jego krzyki i tupanie nogami, ale się trochę martwię jak będzie reagować otoczenie:-( nie chcemy wszystkim wokół psuć urlopu:-(