WItam
Oj, ja też mam mdłości i to raczej późnym popołudniem / wieczorami. Zwykle pomaga mi piwo bezalkoholowe (Bawaria 0,0%)z odrobiną soku jabłkowego, ale dzisiaj nic

Nie wymiotuję, ale czaem myślę, że odczułabym ulgę.
Hej
Basieniak, widzę, ze nie tylko ja jestem szalona

Jak się ma maleńka? Z dźwiganiem trzeba uważać, trochę za bardzo luzacko do tego podeszłam (podrzucałam małego nad głową.... 10 kg trzymałam w pozycji z rękami do góry, a przecież taka jest zdecydowanie w ciąży niewskazana) i niestety odkleja mi się łożysko. Jutro idę na usg zobaczyć co tam słychać.
Witajcie
Mru i Asia Grubasia
Blanxx, witaj i trzymamy kciuki!!! Myślę, że kobiteki, które NIGDY NIE poroniły są tutaj w mniejszości. Mój gin twierdzi, ze tak wygląda cała populacja.
Katicz, gratuluje serduszka
Maryjka, zdrowia dla córci! Krwawienia ustały?
Szczebiotka, super wieści!!!
Ktr, w ciąży na 100% można brać Espumisan. Jest to nawet napisane na ulotce (rzadka sprawa). Mnie pomaga.
Gosiulek, piję 1 kawkę dziennie, choć ciśnienie raczej wysokie... Kawa mi jednak nie pdnosi
Ewelinka, looozik, można sobie w ciąży troszkę pozwolić, byle nie przeginać ze słodyczami. Można jednak przegiąć i w drugą stronę. Moja kumpela byla tak przejęta swoją figurą, że wreszcie lekarz ją doprowadził do porządku: pani głodzi dziecko i ciąża może być zagrożona. Niestety jest to okres, kiedy trzeba myśleć o kimś innym... Po porodzie kilogramy lecą jak szalone, więc głowa do góry!
Corazon baaardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki... Żeby wszystko było dobrze.... Trzymaj się!
Ja też nie mogę parzeć na słodycze, bleeeee. Może szarlotka jeszcze obleci, ale myśl o zjedzeniu czekolady wydaje mi się wstrętna. Poporzednio też tak miałam. Jednak miałam straszne smaki na kwaśne rzeczy a teraz nie. Myślę ciepło o pomidorach i fasolce szparagowej (plus makaron, oj tak)