reklama

Marzec 2013

Witam i ja po długim weekendzie

widze że listopad imprezowy i u was:-):-):-):-) udanej zabawy i żeby portfele za bardzo nie ucierpiały:-p

Deizzi
wszystkiego Naj dla Antosia:-) i brawa dla Ignasia:-)
Kania nadejdzie w końcu spokojnie przespana noc, myślę że już bliżej niż dalej ;)
u nas też akcja zęby.. nocki przez to często niespokojne, no ale co nas nie zabije to nas wzmocni :p trzaa przetrwać ;)
brawa dla Gabrysi:-)
Ewciulek to ładnie poimprezujecie:tak:i trzymam kciuki żeby w nocy maleńka się nie męczyła :)

gdzie się reszta szlaja??

reklama
hej dziewczyny:)

u mnie bez zmian. Kuba staje i stawia kroczki jak sie go trzyma..ma katareki wieksza wysypke ale to zapewne od katarku...bo nic innego nie dostał. jest dalej wesoły i zadowolony z zycia. musiałysmy z mama kupic mu buciki z antyposlizgiem bo skarpetki zdejmuje... ale szukanie bucikow rozm. 15 jest trudne.. wiec zapewne na zime bedziemy sciagac buciki z niemiec... tak jak dla mnie moja mama mowi ze dokladnie miala tak samo ze mna.. Dalej mamy dwa zabki i dalej jezdzimy w gondoli..

Hej
Jestem i ja :)
Wybaczcie ze nie zakładałam ale mam za dużo na głowie. Do tego Ethan jest taki szybki ze muszę go mieć na oku. Szok! Wstaje gdzie sie da nawet przy scianie������a wiadomo ze tam sie raczej niczego nie złapie i leci do tylu.
Laura w szkole ma luz bo nauczycielka chora no ale sama zadaje jej Coś bo 3tyg wolnego dla dziecka to dużo a nie wspomnę ze to już 4 tydzien leci.
Weekend jak zawsze szalony
Piątek z dziewczynami a w sobotę i niedziele byliśmy u znajomych. Impreza z noclegiem.
Podczytywalam ale nic nie pisałam trochę z lenistwa do czego sie przyznaje bez bicia.
Dużo zdrowia dla zasmarkanyc ������i gratuluje dzieciaczkom zdolnym i uzębione������

Ostatnia edycja:
Anka buziak dla Ethana na 8 miesiączków :) :*
i brawa, piękny skok zalicza, pędzi cudnie:-)

a u nas chyba akcja zębiska...hurtowo!! jak patrzę do paszczy to i górne jedynki i dwójka górna, dolna jedna...aaaaaaaaaaaa:rofl2: mała dzielna, w dzień oki, tylko nocki gorsze

Buziaki przekaże i dziękuje bardzo
U nas tez akcja zeby :/ ethan tak sie slini i pcha nerwowo ręce do buzi ze szok! Ponadto chce tylko mleko obiadku zjada polowe i dopija mlekiem.
Na sniadanko dostał chleb z pasztetem i wcinal ze smakiem, melona o malo całego nie zmieścił w buzi :)) tak szeroko otwierał buzinke.
Współczuje nocek no ale było nocne karmienie to teraz musza byc zeby
Tak zeby mamusie wiedziały ze dzieci są w domu

Anka najlepszego dla Ethana z okazji ukończenia 8 miesięcy, i gratuluję postępów.
Moja też wszystko musi popić mlekiem ;-)
Fajnie, że tak imprezowo weekend minął :-)
Truskaffka, Ewciulek nie wiem czy to zęby czy jakiś skok, bo co noc to pobudek coraz to więcej i więcej, w nocy jedzenia się domaga, jakby w dzień nie jadła a je. U Was jakieś ząbki już są a u Nas ani widu ani słychu. Kiedyś wydawało mi się że są dolne jedynki ale tylko mi się wydawało...
Ewciulek zatem udanej imprezy weekendowej :-)
Truskaffka a jak ząbek Matiego?
Zuzkon gratuluję Kubusiowi postępów ruchowych :-) A Ty jak z tą ręką? A Kuba jak z alergią? Moja też ściąga skarpetki, butki namiętnie. A o gondoli to my już nie pamiętamy odkąd młoda siedzi.

Spania nie mam, tzn. córcia pobudkę wcześnie zrobiła więc o ponownym zaśnięciu mowy nie ma.
Dziś mamy wizytę u neurologa i mam nadzieję, że przebiegnie spokojnie, nie tak jak ostatnio.
Z Oliwią mam w piątek wizytę u ortopedy, bo ma problem z nóżkami.
Poza tym Gabrysia wczoraj znów sama wstała, tym razem przy wannie, spryciula mała :-)
Tylko gadać się jej nie chce ;-)

Bry :)
Dziękuje Kaniu.
Ty faktycznie spania nie masz Ja wstaje bo muszę. Ethan śpi i wstanie z mega katarem bo cieżko mu sie oddycha :( dobrze ze maz zawiezie Zlaure bo musiałabym go budzić
Kania trzymam kciuki za wizytę z na gadanie jeszcze czas widać nie ma sie co zamartwiać. Pózniej cię zagada :))

Kaniu, moja reka niestety gorzej niz była.. nic na to poradzić nie mogę. Kybt alergia raz sie zmniejsza raz zaostrza.. wczoraj pierwszy raz dostał kaszke ryzowa o smaku bananowym i mu smakowala...:) Kuba sam wciaz nie siada wiec nie chce mi sie zmieniac na spacerówke..

Anka masz rację, jeszcze mnie zagada, już jedna daje czadu :-)
Zdrówka dla Ethana, niech ten katar mu odpuści, moja też wiecznie zakatarzona więc doskonale rozumiem.
Gabi też jeszcze śpi, zaskoczona jestem bo ostatnio pobudki po 6-7 już były. Może w końcu po tej zmianie czasu wszystko wraca do normy i nadal będę miała porannego śpiocha :-)

Zuzkon i nie ma rady na tą Twoją rękę? No z alergiami niestety tak jest, raz jest dobrze a za chwilę znów się zaostrza i człowiek się głowi z czego??? Już 3 lata się zmagamy z Oliwii azs i różnie bywa. A co do kaszek, to ja tych smakowych nie daję, tylko kleik kukurydziany, ryżowy albo kaszkę 7 zbóż, do tego dodaję świeży owoc i zasuwa aż jej się uszy trzęsą :-)

reklama
Hej:)
anka ja też dołączam się do życzeń dla Ethana z okazji 8 miesięcy:) buziaki
kania ja nie wiem co jest u mojej panny , znowu dziś pobudki w nocy , ale jak jej śpiewałąm za chwilę usypiała, no ale od 5 na nogach jest moja królewna:szok: a ja z nią.......teoretycznie można stawiać na skok bo według tygodni się zgadza, chociaż sama nie wiem czy wierzyć w te skoki czy nie....może jej powietrza brakuje, jest przyzwyczajona do codziennych spacerów , ale teraz pogoda do bani.....
zuzkon
zobaczysz jak Ci z dnia na dzień siądzie.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry