reklama

Marzec 2013

Kania co do gadania to moja straszna gaduła,ale mówi w swoim jeszcze nie zrozumiałym dla nas języku:) no ale tata, baba , beeeee i uwaga doczekałąm się od dzisiaj w nocy mówi mama:) wczoraj było jeszcze nana na mnie:)

reklama
Ewciulek pewnie duma Cię rozpiera :-) Co do skoków to u Nas ksiażkowo przebiegały u Oliwii, u Gabi też można zauważyć, choć urodziła się ciut wcześniej od sis.

Żabka najlepszego dla Arturka z okazji ukończenia 8 miesięcy, trzymam kciuki za usg brzuszka.

Gabula zasnęła, obiad przygotowany więc czas na relax ;-)

hejka :)

sennie dziś że heeeej
rosołek od rana się gotuje, na zdrówko ;)

Młodej przebił się ząbek-dolna dwójka, jeszcze trzy górne w ataku ;)
właśnie siedzi i czyyyyta...znaczy zajada ksiązki :p

Kania nasza mała teraz sie rozgaduje, myślę że przyszedł jej czas haha opanowałam raczki, wstawanie, to teraz wrzuciła na luz i gada gada gada oczywiście nic konkretnego, ale sylabizuje dużo. a jej ulubione brzmi jak "iiiddddeee" "aaadzziiiie" śmieszna jest :p
i dziękuję, z zębem MAtika oki, wraca do normalnego jedzenia, drucik zabezpieczający zdjęty. Teraz raz w miesiącu ma jeździć na kontrolne wizyty...i tak przez dłuższy czas pewnie, ale za to przynajmniej będzie w dobrych rękach :)
kciuki trzymam i czekam na dobre wieści od neurologa :)
Ewciulek ale fajnie :) życzę żeby córcia często rozpieszczała mamusię swoim "mama"
moja dama chyba w ślady starszego brata idzie i mama gadać będzie późno...zołza jedna :p jak jej źle to krzyczy bababa babbuu, tata gada-choć nieświadomie myślę, ale mama nawet nieświadomie nie chce :p raz mi tylko powiedziała, cieszyć się zaczęłam...a tu cisza:-p
Anka moja mała też chlebek lubi, ale póki co tylko z masełkiem jej daję :)
oby zębiska Ethana nie męczyły, niech szybko i bezboleśnie wychodzą
Zuzkon współczuję tych akcji alergicznych :(
Żabka buziak dla słodziaka kochanego z okazji 8 miesięcy :*:-):-):-)

Wpadam z kawa bo ethan śpi a Laura koloruje
Dziękuje za liczne buziaki zacaluje jak wstanie ;)
Pogoda sprzyja spaniu
Zastanawiam sie czy katarek nie przyszedł bo zabki chcą wychodzić. Kania js tez mam Laure gadule wiec jak Ethsn pójdzie w jej ślady to mam przerabane. I liczę na to ze twój spioch znów będzie dawał ci wypocząć
Ewciulek nie wiem o co chodzi ze skokami ale moje dzieci wogole do nich nie pasują .
Truskaffka fajnie ze mati nie musi już wciągać papek. Zapewne teraz będzie wszystko ok j tego życzę. Jeżeli chodzi o chleb to tez zaczynałam od maselka teraz nawet i szyneczke klade. Szaleje ;)
Zabka jak usg?

truskafffka gratlucje kolejengo ząbka dla Melci,a Matik wreszcie uwolniony od drucika , super:)
anka ja mam mieszane uczucia co do skoków, ale fakt faktem,że tygodniami się zgadza, a może to poprostu zęby rosnące, bo przebić się przebiły

Ja właśnie wstałąm,przespałąm się z młodą, bo odlatywałam już,a teraz czuje się jak nowo narodzona:)

no my juz po usg. wszystko w porzadku :) chodzilo glownie o watrobke. uff ulzylo mi:) Artur dostal od taty nocnik na 8 mcy:) zebow dalej brak :( juz sie ich doczekac nie moge :) idziemy cos zjesc:) pozdrawiamy :)

Ewciulek każde dziecko musi kiedyś pomarudzic :)
Zabka buziaki dla Arturka a nocnik to piękny prezent. My zaczniemy przygodę na 10 miesięcy :)) powodzenia! Cieszę sie ze usg na plus. Ale strach napewno był.

Ethan zaczyna kaszlec :( jutro dostanie syrop a na wodę z nosa nie mam już sił :(
Jutro mam długi dzień bo odbieram córkę koleżanki Laura ma chór wiec szykuje się Kongo :))

reklama
Ello
Witam z ranka
Ethan śpi a Laura została odebrana przez tatę i odwieziona do szkoły. Ja leże w łóżku i pisze do Was :))
Noc miałam słaba bo cały czas czuwalam. Przez katar Ethanowi cieżko sie oddycha nawet by mu ułatwić skropilam pieluszke Amolem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry