Bry. Nocka nieciekawa...
Wizyta u pani neurolog przebiegła pomyślnie, była bardzo miło zaskoczona z jej postępów ruchowych. Odebrałam wyniki morfologii i tsh. Jeśli chodzi o tsh to wszystko w normie (a obawiałam się, że po mnie odziedziczy choróbsko) a w morfologii niestety już różowo nie jest. Dużo wskaźników powyżej lub poniżej normy...Muszę to jutro skonsultować z pediatrą. Miałam ją w tym tyg zaszczepić ale jeszcze pokasłuje, katar też jest więc akurat to odpuszczam dopóki nie będzie zdrowiuśka. Oliwia pełna wigoru wraca z przedszkola ale jak się jej zapytam co dziś się nowego nauczyłaś, odpowiada "nie wiem, jak się dowiem to Ci powiem - jutro". Ciężko cokolwiek z niej wyciągnąć. Pani mówiła, że z Oliwią żadnych problemów nie ma, że organizuje dzieciom zabawy i że ma ksywkę "profesorka". Wczoraj mężowi w przedpokoju wypadł identyfikator a Ona do niego - "Tato nie zostawiaj na podłodze takich rzeczy, bo poleci zaraz przez balkon".

moja szkoła ;-)
Truskaffka moja opanowuje wstawanie, głównie przy moich nogach.
Gratuluję Amelce kolejnego ząbka :-)
Dobrze, że wszystko w porządku z tym ząbkiem a kontrola nie zaszkodzi co jakiś czas.
A jaki dajesz chleb Amelce? Zwykły pszenny? Moja bułę lubi choć daję jej po troszku, pomymla i połknie tak samo z chrupkami.
Anka jak katar od ząbków to woda morska, maść majerankowa i czosnek rozgnieciony przy łóżku dziecka polecam na noc.
Współczuję nocki i łączę się w bólu niedospania, bo moja była też ciężka.
Żabka super wieści odnośnie usg :-) A co z Twoimi kolanami, że Cię bolą? Masz z nimi jakieś poważniejsze problemy? Może do ortopedy albo reumatologa powinnaś się wybrać. Super prezencik dostał Arturek, ja też nocnik przyniosłam z piwnicy i może zacznę wysadzać po spaniu, na pewno nie zaszkodzi :-)
Ewciulek super, że ząbki u Nikoli już widać :-) Na pewno pociesznie z nimi wygląda :-) Co do kręgosłupa to mnie też boli, niestety ale czeka mnie od 2 grudnia rehabilitacja i mam nadzieję że pomoże.