• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2013

Witam się na szybko dziś.
Objawy nadal mam słabe zamiast się nasilać. Większe były kilka dni temu niż od 3 dni :baffled: Zrobiłam rano test- najpierw negatywny a po zalecanym czasie pojawiły się II:eek: Jutro zrobie tą betę bo jutro lub we wt powinnam dostać @. Niestety na prawdę średnio to widzę dziewczyny...wygłąda na to, że "Pyłek" się nie "przyjął":no:

W każdym razie miłego i słonecznego dnia Wam życzę i zbieram się nad ten zalew odpoczywać z rodzinką:tak:
ja tam wierze że sie przyjoł i mocno trzymam kciuki

ja w sobote nazrywałam czereśni i grilowaliśmy wczoraj zrobiliśmy taki spacer że aż mnie brzch bolał i twardniał na koniec ale jak doszłam to odrazu walnełam sie na łóżko w kime - pomogło potem pozrywałam pożeczek troche i poszliśmy na basen było super ;-) ale spałam jak suseł po takim dniu, objawów jako takich nie mam - ale w poprzedniej ciąży też ich nie miałam
ale dziewczyny słuchajcie ja chyba jakas dziwna jestem wszyscy dostaja brzuch ok 5-6 m-ca a ja w poprzedniej ciaży 2-3 miesiac byłam jak zaczeło mnie wywalać tz nie miałam jakiegoś wielkiego i niby sie mieściłam w ciuchy ale tylko jak stałam bo jak usiadłam to tak mnie cisneło i bolało ze albo kupowałam większy rozmiar albo juz ciążowe mniejsze rozmiary i kurna teraz mam już to samo - troche za szybko mi sie wydaje ale nic nie poradze, wczoraj przejrzałam szafe i wyszło ze nie mam w czym chodzić masakra czy któras tak ma czy tylko ja?? mama mówi że albo znów chłopak albo bliźniaki hahahaaaaa

reklama
Cześć dziewczyny:-).
Na dzisiejszy dzień zarażam Was optymizmem! Nie martwmy się niczym i tyle..a co ma być to i tak będzie..nie zależnie od tego co zrobimy..
Więc smutki, nerwy chowamy tam gdzie zimowe buty!;-).A może właśnie pozytywne nastawienie pomoże?:sorry:
Ściskam Was mocno i mam nadzieję,że będziecie mieć równie udany dzionek jak ja :tak:.
Ogólnie też trzeba przyznać ,że raźniej mi tutaj z Wami niżeli miałabym sama się ze wszystkim zmagać (ze wszystkim czyli z moją głową:rofl2:)

Hej :-) Ja dziś sie czuje lepiej, może dlatego że teściowie wyjeżdżają i będzie troche spokoju :-p Dziś zauważyłam że plamie ale juz tak bardziej normalnym białym sluzem niz takiem brazowawym lekko. Mam nadzieje ze plamien juz nie bede miała. Ale i tak póki co będe sie oszczędzać.

Ella spokojnie mysle ze moze po prostu faktycznie masz mało hcg w moczu i dlatego ta kreska późno wyszła ale jeśli już w ogole wyszła to dobry znak ;-) Trzymam kciuki za wysoką bete! :happy:

Hej Dziewczyny u mnie dzis samopoczucie super wracam wlasnie od lekarza jest pecherzyk ciazowy w jamie macicy tylko jeszce za wszesnie na serduszko to dopiero 5 tydzien wiec wizyte mam za 2 tyg dostalam duphaston i kwasy omega i mam sie oszczedzac wiec to robie

Pozdrowienia dla mam

HEJ, JA TEZ JUTRO IDĘ NA BETE HCG, OSTATNIA ROBIŁAM W CZWARTEK, MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE:tak:A W ŚRODĘ WIZYTA U GINAQ KTÓRA OSTATECZNIE WSZYSTKO WYJAŚNI, NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ BRRRRRRRRRRRRRRRR

Super nie moge sie doczekać pierwszych zdjec z usg :-) Ciekawe czy u mnie za tydzien bedzie cokolwiek widać :cool2:

W ogóle właśnie sie wziełam troche za moją reinkarnacje, maluje paznokietki , reguluje brwi, ładnie sie umaluje i ubiore bo ostnio czuje sie tak nie za bardzo dobrze w sowim wyglądzie. Przez te upały w duzej mierze bo chodze napuchnieta.

W ogole wyczaiłam śliczną sukienke w hm za 39,99 , letnia i do tego nawet ciążowa, moze jutro jak bedzie wszystko ok skocze ją kupić, pokaże wam jaka. http://www.hm.com/pl/product/99779?article=99779-A
widziałam jeszcze czarną taką samą i taką rózowo chyba bordową, ogólnie obojętne dla mnie który kolor, krój ma boski i dlatego ją chce.

Ostatnia edycja:
O jak miło widzieć, że na forum już pojawiają się marcóweczki - ja dziś jestem świeżo po teście, więc witam wszystkie przyszłe mamusie;)

maadzia-a Ciebie znów nosi... naprawdę myślę że powinnaś do wizyty leżeć ile wlezie..to że 1 dzień nie plamisz nie oznacza że wszystko już jest super. Nie chcę Cię straszyć, jedynie dmucham na zimne..

Ulkan- witamy:-)

Ja jutro betkę zrobię..dziś się nie odważyłam :zawstydzona/y:

reklama
martOocha masz racje :zawstydzona/y: Ale troche czasem sie zapędzam bo przecież dobrze sie czuje, zapominam na chwile ze mam lezec i tyle, no tez tak mysle ze do czwartku poleze bez wiekszych wysilkow... kurde ale troche mnie to meczy, nic nie moge zrobic.

Ulkan gratulacje :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry