reklama

Marzec 2013

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie marcowe:D

Elle strasznie mi przykro, ale życzę zostania kwietniowka:D

Ja dziś w pracy wegetowałam...czuję się jak w tropikach tylko widoki nie te:P

Madzik piękna kiecka:)) Ja jestem wierna hm i zarze:D A co do figury to hmmm ja mam figurę długaśnego pączka:P

hej wszystkim. ja zrobilam test w czwartek popoludniu dzien po planowanej @ i 2 grube krechy :) strasznie sie ciesze ale jednoczesnie boje bo to nasza pierwsza dzidzia a mnie przez ponad tydzien boli brzuch tak jak przed okresem :( wizyte u mojego gin mam ustalona dopiero na 19 lipca, a 9 wylatuje do wloch, powrot 16 i nie wiem czy moge leciec czy wszystko jest w porzadku czy te bole brzucha to jednak cos powaznego. tak mysle ze jutro moze pojde do gin do przychodni zeby potwierdzic ciaze i dowiedziec sie czy wszystko w porzadku. mam nadzieje ze pomio tego ze to nie moj lekarz to podejdzie do sprawy profesjonalnie a nie na odczepnego. ale musze wiedziec nie wytrzymam do 19 :(
Przewidywany termin na 8 marca :) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)
Fajnie ze jest nas tak duzo :)
pozdrawiam wszyskie przyszle mamy i zycze szczescia :)

Witam Was:-) i gratuluję marcowym mamusiom:-)
Ja dziś lub jutro powinnam dostać okres (cykle mam zazwyczaj ok. 30-33 dni, a ostatni miałam 36!, więc z tym czekaniem na okres to różnie bywa), jednak w czerwcu zaczęliśmy się starać z mężem o dzidzię, dziś zrobiłam test i zarówno rano jak i po południu pokazał drugą kreskę, ale bardzo bladziutką. Mam już 2 letniego synka i jak byłam z nim w ciąży to miałam wiele objawów na początku i ogólnie czułam że jestem w ciąży, a teraz nie czuję prawie nic. Może lekko nabrzmiałe piersi mam. Może jeszcze za wcześnie, a może to nie ciąża. Ale jeśli ciąża to dołączę do marcówek co bardzo by mnie cieszyło:-)
Pozdrawiam:-))

Gratulacje Daga90 :-)
ja miałam przez pierwsze dwa tygodnie takie bóle jak na @, też się troszkę denerwowałam, bo naczytałam się na jakimś forum, że jakąś dziewczynę bolało i poroniła, ale byłam trzy dni temu u lekarza, z malutkim pęcherzykiem wszystko jest ok (4 tydzień) a bóle spowodowane są tym, że macica (mimo wczesnego etapu ciąży) już się troszkę rozciąga i przygotowuje. Bóle są normalne. Jeśli zaś zdarzy się tak, że będą baaardzo silne i pojawi się krwawienie to wtedy biegusiem do lekarza.
Ale trzymam kciuki i życzę wszystkiego dobrego :-)

Cześć

Zdycham z upału... Dziś była druga betka, wynik pojutrze (jutro nie wyrobię przed zamknięciem diagnostyki). W środę rano też pierwsza wizyta u doktorka. Jeśli coś będzie, to najwyżej pęcherzyk, jeśli w ogóle... Poprzednio wyszedł ledwo miały pęcherzyk dopiero w 6 tc. Zobaczymy.

ThisIs.. gratulacje pęcherzyka i witaj

Cześć Doroteks
Hej Daga, ja też na 8 marca! Dostaiemy prezent na dzień kobiet - bóle porodowe, he he:-D Jak za mocno boli, bierz magnez ew nospę. Nie powinno jakoś kosmicznie boleć, ale pobolewanie jest raczej normalne. Moja trzecia ciąża - jedna niestety stracona, właśnie po ostrych bólach, na które nie zareagowałam niczym rozkurczowym.

Madzia, leżeć to leżeć a nie fikać:wściekła/y:

Maryla
, poprzednią ciążę było po mnie trochę widać już w 2 miesiącu... Teraz brzuch mi wywaliło już na początku 4go tygodnia... Nie dopinam się w dżinsach, które dopiero nosiłam z paskiem:szok: Poprzednio w 6 miesiącu wyglądałam jak w 9, a w 9 jakbym miała trojaczki. Dzieciaki tak mi się w brzuchu układają - siedzą "na zewnątrz".

Elu, szkoda - trzymam mocno kciuki, żeby udało się na kwiecień!

Nam po stracie kazano czekać 2 cykle. Ale nie miałam zabiegu - wszystko zeszło samo

Buziaki

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki:-)

ja mam jutro wizytę u ginki po południu, już się stresuję:baffled:
z objawów, to minimalne mdłości, bardziej chyba po południu się nasilają.. parę razy mi się w głowie zakręciło i tyle. najgorsze jest to, że dziś w pracy szefowa kazała mi dźwigać:wściekła/y:

ella strasznie mi przykro:-(następnym cyklu musi się udać

gratulacje dla nowych marcówek, dużo zdrówka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry