reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marzec 2013

Dziewczyny, dołączam do grona 'marzec 2013' :-) jupiiii! kilka dni temu byłam u gina i potwierdził - na usg widać mały pęcherzyk!!

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie marcowe:D

Elle strasznie mi przykro, ale życzę zostania kwietniowka:D

Ja dziś w pracy wegetowałam...czuję się jak w tropikach tylko widoki nie te:p

Madzik piękna kiecka:)) Ja jestem wierna hm i zarze:D A co do figury to hmmm ja mam figurę długaśnego pączka:p

hej wszystkim. ja zrobilam test w czwartek popoludniu dzien po planowanej @ i 2 grube krechy :) strasznie sie ciesze ale jednoczesnie boje bo to nasza pierwsza dzidzia a mnie przez ponad tydzien boli brzuch tak jak przed okresem :( wizyte u mojego gin mam ustalona dopiero na 19 lipca, a 9 wylatuje do wloch, powrot 16 i nie wiem czy moge leciec czy wszystko jest w porzadku czy te bole brzucha to jednak cos powaznego. tak mysle ze jutro moze pojde do gin do przychodni zeby potwierdzic ciaze i dowiedziec sie czy wszystko w porzadku. mam nadzieje ze pomio tego ze to nie moj lekarz to podejdzie do sprawy profesjonalnie a nie na odczepnego. ale musze wiedziec nie wytrzymam do 19 :(
Przewidywany termin na 8 marca :) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)
Fajnie ze jest nas tak duzo :)
pozdrawiam wszyskie przyszle mamy i zycze szczescia :)

Witam Was:-) i gratuluję marcowym mamusiom:-)
Ja dziś lub jutro powinnam dostać okres (cykle mam zazwyczaj ok. 30-33 dni, a ostatni miałam 36!, więc z tym czekaniem na okres to różnie bywa), jednak w czerwcu zaczęliśmy się starać z mężem o dzidzię, dziś zrobiłam test i zarówno rano jak i po południu pokazał drugą kreskę, ale bardzo bladziutką. Mam już 2 letniego synka i jak byłam z nim w ciąży to miałam wiele objawów na początku i ogólnie czułam że jestem w ciąży, a teraz nie czuję prawie nic. Może lekko nabrzmiałe piersi mam. Może jeszcze za wcześnie, a może to nie ciąża. Ale jeśli ciąża to dołączę do marcówek co bardzo by mnie cieszyło:-)
Pozdrawiam:-))

daga90 mnie w pierwszej ciąży tak bolał brzuch przez tydzień, wszystko było dobrze, jednak zawsze warto się upewnić u lekarza.

Gratulacje Daga90 :-)
ja miałam przez pierwsze dwa tygodnie takie bóle jak na @, też się troszkę denerwowałam, bo naczytałam się na jakimś forum, że jakąś dziewczynę bolało i poroniła, ale byłam trzy dni temu u lekarza, z malutkim pęcherzykiem wszystko jest ok (4 tydzień) a bóle spowodowane są tym, że macica (mimo wczesnego etapu ciąży) już się troszkę rozciąga i przygotowuje. Bóle są normalne. Jeśli zaś zdarzy się tak, że będą baaardzo silne i pojawi się krwawienie to wtedy biegusiem do lekarza.
Ale trzymam kciuki i życzę wszystkiego dobrego :-)

Cześć

Zdycham z upału... Dziś była druga betka, wynik pojutrze (jutro nie wyrobię przed zamknięciem diagnostyki). W środę rano też pierwsza wizyta u doktorka. Jeśli coś będzie, to najwyżej pęcherzyk, jeśli w ogóle... Poprzednio wyszedł ledwo miały pęcherzyk dopiero w 6 tc. Zobaczymy.

ThisIs.. gratulacje pęcherzyka i witaj

Cześć Doroteks
Hej Daga, ja też na 8 marca! Dostaiemy prezent na dzień kobiet - bóle porodowe, he he:-D Jak za mocno boli, bierz magnez ew nospę. Nie powinno jakoś kosmicznie boleć, ale pobolewanie jest raczej normalne. Moja trzecia ciąża - jedna niestety stracona, właśnie po ostrych bólach, na które nie zareagowałam niczym rozkurczowym.

Madzia, leżeć to leżeć a nie fikać:wściekła/y:

Maryla
, poprzednią ciążę było po mnie trochę widać już w 2 miesiącu... Teraz brzuch mi wywaliło już na początku 4go tygodnia... Nie dopinam się w dżinsach, które dopiero nosiłam z paskiem:szok: Poprzednio w 6 miesiącu wyglądałam jak w 9, a w 9 jakbym miała trojaczki. Dzieciaki tak mi się w brzuchu układają - siedzą "na zewnątrz".

Elu, szkoda - trzymam mocno kciuki, żeby udało się na kwiecień!

Nam po stracie kazano czekać 2 cykle. Ale nie miałam zabiegu - wszystko zeszło samo

Buziaki

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki:-)

ja mam jutro wizytę u ginki po południu, już się stresuję:baffled:
z objawów, to minimalne mdłości, bardziej chyba po południu się nasilają.. parę razy mi się w głowie zakręciło i tyle. najgorsze jest to, że dziś w pracy szefowa kazała mi dźwigać:wściekła/y:

ella strasznie mi przykro:-(następnym cyklu musi się udać

gratulacje dla nowych marcówek, dużo zdrówka

reklama
ja jutro uciekam na bete po raz kolejny.. stresuje się bardzo.. zeby juz bylo jutro po południu...

Do góry