reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marzec 2013

maryla haaha ja też tak juz mam że wszystko mnie w brzuchu ciśnie legginsy cisna spodnie zwykle tez, da sie przemeczyc ale nie zbyt jest mi wygodnie, poki co i tak nie wylaze to chodze w krotkich takich na gumke ale dość luźnych, a w czwartek pojde na zakupy i planuje kupic jakieś spodenki wygodne albo spódniczke i tą sukienke co pokazywałam ;-) Bo póki co nie mam co na tyłek włożyć jest gorąco i mi niewygodnie we wszystkim.

reklama
madzia nie no ja 9 h w pracy to musze mieć wygodnie i tez sobie zamówiłam tunike i koszule i mam 2-3 bluzki z poprzedniej ciąży co sie na ten sezon nadają a potem bede kombinować choc bluzki to sie jeszcze mieszcze najgorzej ze spodniami własnie bo wszytko ciśnie

maryla no dokładnie wygoda to podstawa, ja dziś pojechałam u nas w mieście do galerii bo w zasadzie musiałam kupić sos do obiadu i przeszłam sie po sklepach paru ale powoli bez nerwow i przemęczeń, kupiłam jedną spódniczke na gumke, miniowke czarna z takiego fajnego materiału i tak myśląc trohe perspektywicznie wziełam rozmiar L :p M była idealna ale ja będę coraz więcej luzu potrzebowac wiec uznałam że L bedzie super. Jeszcze zastanawiałam sie nad drugą taką brzoskwiniową ale wole znalezc jakąś fajną sukienke a nie miec 8932893479 różnych spódnic :-p
A ogólnie to mój pierwszy taki wyskok od piątku i plamien nie mam i czuje sie ok brzuch nei boli, dzis po zrobieniu obiadu już tylko leze, kolejny wyskok na zakupy planuje na czwartek bo w sobote idziemy na wesele :)

Dziewczyny, czy Wam też różne kalkulatory ciaży pokazują różne daty porodu i wiek ciąży? zwariować idzie:baffled:. Ja miałam ostatnią @ 25 maja, cykle 33 dni, faza lut. zazwyczaj trwała 12 dni.. no i za każdym razem inne dane wychodzą..

Dziewczyny mam pytanie, odżywiacie sie zdrowo? Czy jecie na co macie ochote? Ja mam ochote na same niezdrowe rzeczy i wiem ze powinnam zacząć jeść jakieś tez owoce i warzywa a nie tylko chipsy i cole.
Chyba przejde sie do sklepu po jakieś owoce ...

hejka. ale sie rozpisalyscie:)
witam nowe marcuwki:-D
a ja dzis mam dola.procz bolu piersi to nic mi nie jest. doopa z tego bedzie:baffled:

martocha no mi też pokazują różny termin porodu ale to mam dzień różnicy więc do przyjęcia ;-)

madzia super że zakupy sie udały ;-) no ja mam różnie ogólnie chce mi sie owoców i jak mam to czekolade podgryzam chipsów staram sie nie kupować ale czasem sie skusze na pizze i wciągne czekolade jak mam pod ręką ale staram sie nie przeginać z fast fudami a wrecz ograniczac ale pamietam że w pierwszej ciąży to ciągle mi sie chciało mięsa z kebaba albo szaszłyka i chipsy własnie - i wtedy to róznie bywało ;-)

Witajcie dziewczyny mam do was pytanie napiszcie jaki macie poziom bety strasznie sie martwie moj poziom to 976 w 35 dniu cyklu 20 dni od zaplodnienia

reklama
Dziękuje dziewczyny za nadzieję, ale właśnie dostałam @ :no: więc wszelkie nadzieje niestety trzeba przełożyć o miesiąc. jeszcze raz dzięki za miły początek :tak:

Do góry