Szczebiotka
Fanka BB :)
Martoocha Ty tu najbardziej pozytywna Kobietko, nie dawaj się tak szybko sprowadzać na dołki. Przyrost jest, plamień brak bądź dobrej myśli.
Ja tu nawet nie próbuję o betę się pytać, boję się reakcji
Choć i tak narzekać nie mogę bo jednak test na toxoplazmozę mi zrobili, mimo że normalnie nikt tu się w to nie bawi, a dziś byłam u lekarza i bardzo miło mnie zaskoczył, chyba nie będzie problemu z usg w 7tyg tylko muszę z położną się spotkać, tutaj to one się ciężarnymi zajmują od początku do końca, chyba że jakieś wielkie problemy to ginekolog-położnik, ja lekarza w ostatniej ciąży widziałam na oczy przez chwilę jak wszedł na porodówkę, żeby mi znieczulenie podać ale i tak nic z tego nie było bo ja ekspresowo rodziłam i nie zdążyli;-)
Jeśli chodzi o witaminy to ja teraz zaczęłam jakieś najzwyklejsze, do tej pory sam kwas foliowy
Ja tu nawet nie próbuję o betę się pytać, boję się reakcji
Choć i tak narzekać nie mogę bo jednak test na toxoplazmozę mi zrobili, mimo że normalnie nikt tu się w to nie bawi, a dziś byłam u lekarza i bardzo miło mnie zaskoczył, chyba nie będzie problemu z usg w 7tyg tylko muszę z położną się spotkać, tutaj to one się ciężarnymi zajmują od początku do końca, chyba że jakieś wielkie problemy to ginekolog-położnik, ja lekarza w ostatniej ciąży widziałam na oczy przez chwilę jak wszedł na porodówkę, żeby mi znieczulenie podać ale i tak nic z tego nie było bo ja ekspresowo rodziłam i nie zdążyli;-)Jeśli chodzi o witaminy to ja teraz zaczęłam jakieś najzwyklejsze, do tej pory sam kwas foliowy

trzymajcie kciuki! niech ta noc szybko mija please....