Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nic sie nie martw wiesz gin pomyli sie o milimetr i już ma inny wynik ja w poprzedniej ciąży też raz usłyszałam że jest jakby tydzień większy a drugim razem ze tydzień mniejszy niż powinno a mały urodził sie książkowo 55cm i 3,450 kg także trza brać na to [oprawke najwazniejsze że jesthej dziewczynki
ja już po wizycie.. no i mam jeszcze większy kłębek nerwów w żołądku, niż przed![]()
ginka mówi, ze ciąża jest 4-ro tygodniowa, że owulacja musiała być ok. 19 czerwca, co jest niemożliwe, bo wtedy nie było staranek /dpiero w domu mogłam to skontrolować, bo u niej nie byłam w stanie powiedzieć, czy były wtedy działania, czy nie/... bo działanka było w okolicy 9-12 czerwiec.. także boje się, że ciąża jest za małanic z tego nie rozumiem... mam przyjść na wizytę 31 lipca![]()
a oprócz męża i koleżanki (która jeszcze nie ma dzieci) to nikt jeszcze nie wie, więc nawet nie mam kogo się poradzić i z kim pogadać. Ale chyba w weekend powiemy już rodzicom to będę się chyba lepiej czuła wiedząc że inni wiedzą ;-)