reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marzec 2013

Po 10h w pracy wróciłam do domu z nogami spuchniętymi jak u słonia! Całe szczęście mój syn wyjątkowo wcześnie poszedł spać, więc już się wpakowałam i ja do lóżka z książką. Dobrze, że weekend już jutro! Współczuję Wam dolegliwości zapachowo-jedzeniowych. W poprzedniej ciąży nic miałam takich w ogóle, teraz tylko jestem trochę bardziej wrażliwa na zapachy, ale poza tym nie mogę narzekać i mam nadzieję, że tak pozostanie.

martoocha a może jest jeszcze jakaś nadzieja? Ja bym tak od razu nie skreślała wszystkiego, no chyba, że gin Ci tak powiedział i to pewne, w takim razie bardzo współczuję:(

Aha i ja farbowałam włosy w ciąży z Małym, nawet chyba w I trymestrze.

reklama
Dziewczyny, ja tez farbowalam i scinalam wlosy w poprzedniej ciazy. I nic sie zlego nie stalo:-)

sunshine
- rany, wspolczuje. Praca w takiej temperaturze, jeszcze w ciazy moze wykonczyc. Czasem to sie ciesze, ze tu nie mam takich ekstremalnych temperatur, bo mozna normalnie funkcjonowac w ciagu dnia.

hello,

wpadłam się pożegnać, bo jutro wcześnie rano wyjeżdżamy do teściów i nad morze;-) trzymam za Was mocno kciuki, oby wszystko było dobrze:-)acha, i mam nadzieję, że jak wrócę, to zdacie mi relację, co tu się działo, o pewno będzie tyle postów, że nie będę miała szans na nadrobienie:-p

całuje mocno :*:*:*:*:*:*:*:*

dzieki dziewczyny za podtrzymanie na duchu bo bardzo sie tym przejęłam, ale mam nadzieje że jest tak jak wy mówicie i nic złego sie nie stanie :happy:

sunshine podziwiam cie ja sie mecze nic praktycznie nie robiac cały dzien a co dopiero jak bym pracowała, jak ty dajesz rade??

Ewcik miłego wypoczynku, tez trzymamy za ciebie kciuki, mam nadzieje ze jak wrocisz to nic sie nie zmieni :-)

witam serdecznie

Z wielkim strachem dolaczam do Waszego grona
Mam nadzieje ze tym razem uda mi sie dotrwac do porodu:happy:
Ostatnio mnie widziano na listopadowkach a teraz jestem na marcowkach:-D
Poniewaz juz trzy razy poronilam jestem po badaniach genetycznych i obecnie przechodze dalsze badania.
Wlasnie dzis mialam wizyte w celu pobrania krwi na trombofilie gdym mam podwyzszony poziom Lipoproteiny (a).
I dowiedzialam sie o ciazy :) okres powinnam dostac w sobote a tu w czwartek juz wiem o ciazy :)
Dzieki temu od dzis jestem na zastrzykach w brzuch ktore musze robic codziennie do konca ciazy ( sama):baffled:
Ale skoro to ma pomoc to moge sie kluc i jeden dzien dluzej :)

anka26,07 nie martw się będzie dobrze!!! trzymam naprawdę mocno za ciebie kciuki! i oczywiście za bobleka marcowego:)
Powiem, ci że ja też sie boje, czasem jak sie rozciągam strasznie mnie wtedy macica boli, a w niedziele lecę samolotem i mam już mega stres bo od rana boli mnie brzuch właśnie jakby na okres. Wiem że to normalne ponieważ macica się rozciąga ale same pewnie wiecie, każda mama sie stresuje:)
Myśle, że fajnie jak sie tak wspieramy i radzimy sobie nawzajem :) trzymam za was marcóweczki kciuki!

Ewcik udanego urlopu

ja też farbowałam włosy w poprzedniej ciąży i podciełam i wszystko było ok mało tego przed porodem poszłam na depilacje hahaaaaa a co

a wczoraj z głupoty zrobiłam test ale ekspresowo 2 grube krechy wiec myśle że wsio ok i chyba mamie imie dla dziewczynki ;-)

madziaa21 nie zamartiwaj się kochana niektóre kobiety robią różne gorsze rzeczy na początku ciąży bo np nie wiedza ze sa w ciazy i wszystko jest w porzadku. Jak to kiedys moj lekarz powiedzial w ciazy mozna prawie wszystko np. nie powinno sie pic alkoholu a mnie namawial na picie odczasu doi czasu troche wina i dziecko urodzilo sie zdrowe :-) ja farbowalam wlosy cala ciaze i w 1 trym i w 2 i 3 :-)

reklama
Na prawde mnie pocieszacie, ale ciesze sie ze tak mówicie i jestem spokojniejsza ;-)Moze faktycznie nic sie nie stanie, mam nadzieje :happy:

maryla też czasem mysle zeby nie zrobic testu tak bo o tak, ale po co , za 3 dni mam usg po co mi ten test :-)

anka 26,07 trzymam kciuki zeby tym razem sie udało :happy:

asinka witam :tak:

Do góry