reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marzec 2013

Hej dziewczynki:) jestem juz po wizycie u gina, no więc.... Jest to wczesna ciąża 4-5tydzien prawidlowo umiejscowiona i widać piękny pęcherzyk, wszystko ok, następna wizyta 1sierpnia ,wtedy powinniśmy zobaczyć serduszko:-)tak sie cieszę :-d termin wg dr na 13 marca, życze powodzenia wszystkim i pozdrawiam!
super gratuluje udanej wizyty oby wszystkie takie były

Hej dziewczyny widze ze coraz nas wiecej ;-)i zaczynaja sie objawowe szalenstwa heh.Ja dzis bylam na becie ale jeszce wyniku nie mam u mnie mega spanko mnie zlapalo jesc moge nawet wszystko a od kawy mnie odrzucilo dzis wyczytalam ze w poczatkach ciazy pojawia sie w oczach na bialku ulozone z krwinek literki V jesli lewe oko to corka jak prawe syn :tak: co oni to nie wymysla,:-):-):-):-):-):-) ale faktycznie spojrzalam i mam z krwinek literke w ksztalcie V zobaczymy na ile to prawdziwe hehehe.A wy macie? hehehe
ło matko nie słyszałam o czymś takim ;-)
Czesc dziewczyny to byłby koniec dla mnie tej podróży. Przyrost bety na poziomie 40% mówi wszystko.
Życzę Wam wszystkim POWODZENIA..z całego serca!
Wypatrujcie mnie w kwietniówkach..a już na pewno w majówkach!

przykro mi ale mam nadzieje że to jednak nie koniec mimo wszystko trzymam kciuki

ja dziś nie wytrzymałam zostawiłam K na posternku w sklepie i pojechałam do domu sie kimnąć na 30 min - o niebo lepiej inaczej bym nie dała rady , wogule jakaś zmęczona jestem ostatnio

ehh znów mam schize czasem czy wszystko ok bo w smie nie było jeszcze tej najważniejszej wizyty u gina a K sie juz wszystkim pochwalił ehhhh oby było dobrze ale jak luteine aplikuje to czuje że jestem na maxa rozpulchniona jak to mówi mój gin a to chyba dobrze więc jestem dobrej myśli

reklama
Też się wczoraj nad tym zastanawiałam... Czytałam że podobno wolno, byle się amoniaku nie nawdychać.
Ale ja osobiście się chyba wstrzymam. Przynajmniej na razie.

jotka uff to dobrze, bo ja nie wiem haha ale pomyslalam o tym po fakcie :zawstydzona/y: Ale potrzymałam na głowie krocej farbe i robiłam tylko odrosty, mam nadzieje ze nic sie nie stanie. Tez kiedys właśnie słyszałam ze nie jest to zabronione ale do konca nie byłam pewna...

...boze ale ze mnie bezmyślny człowiek...

ja farbowałam nawet włosy 3 tygodnie przed urodzeniem synka musiałam jakos wygladać na porodówce hehehe tylko radze farbowac u dobrego fryzjera nie samej bo jak kupicie farbe w sklepie to przewaznie w kazdej jest amoniak a fryzjerzy maja te dobre farby :-) nadchodzi wieczór i troszke chlodniej super ... latem uwielbiam noce bo chodzniejsze od dnia :-D a dziewczyny które zaszły w ciąże wezcie obrączkę zawiescie na nitce wezcie lewa reke i nad reką miedzy palcem kciukiem a reszta 3 razy opusccie obraczke na nitce i w powietrzu ustawcie nad reka jak bedzie sie krecic to bedzie corka a jak wahadło to syn i tak za kazdym raze probowac ile razy wyjdzie po kolei tyle bedzie dzieci fajna zabawa :-)

katicz no a mnei chodzi o to czy nie zaszkodzi w tak wczesnej ciazy :( Farbe mam profesjonalna ale z amoniakiem niestety. No to sie ładnie załatwiłam teraz będę sie zamartwiac. Nie wiem przez to cholerne wesele musiałam ufarbowac bo mam 3 kolory na głowie po ombre i chciałam chociaz przy glowie zrobic normalne to i mam. Farbe trzymała na głowie po nałożeniu ok 15 minut ale no zanim nałożyłam pewnie z drugie 15.

Ja dzisiaj ledwo wytrzymałam przez tą pogodę. Normalnie strasznie mi jest duszno i mogłabym chyba cały dzień przespać. W domu to nic mi się nie chce robić tylko bym leżała cały czas bo nie mam siły na nic i mi się kręci w głowie przez te temperatury. Co do farbowania i obcinania włosów to nie mam pojęcia jak to jest ale pamiętam jeszcze za czasów jak pracowałam i moje koleżanki w pracy były w ciąży, że była jakaś rozmowa na ten temat i wszyscy mówili że się nie powinno ale nie wiem dlaczego i czy to w jakimś konkretnym okresie ciąży czy w ogóle. Pamiętam że z obcinaniem włosów to mówiły żeby nie obcinać bo to ma jakiś związek z pępowina. Ale wydaje mi się że to jakieś zabobony bo ciężko mi jest wyobrazić sobie żeby przez 9 miesięcy nie robić nic z włosami

reklama
Do góry