maryla86
Fanka BB :)
super gratuluje udanej wizyty oby wszystkie takie byłyHej dziewczynkijestem juz po wizycie u gina, no więc.... Jest to wczesna ciąża 4-5tydzien prawidlowo umiejscowiona i widać piękny pęcherzyk, wszystko ok, następna wizyta 1sierpnia ,wtedy powinniśmy zobaczyć serduszko:-)tak sie cieszę :-d termin wg dr na 13 marca, życze powodzenia wszystkim i pozdrawiam!
ło matko nie słyszałam o czymś takim ;-)Hej dziewczyny widze ze coraz nas wiecej ;-)i zaczynaja sie objawowe szalenstwa heh.Ja dzis bylam na becie ale jeszce wyniku nie mam u mnie mega spanko mnie zlapalo jesc moge nawet wszystko a od kawy mnie odrzucilo dzis wyczytalam ze w poczatkach ciazy pojawia sie w oczach na bialku ulozone z krwinek literki V jesli lewe oko to corka jak prawe synco oni to nie wymysla,:-):-):-):-):-):-) ale faktycznie spojrzalam i mam z krwinek literke w ksztalcie V zobaczymy na ile to prawdziwe hehehe.A wy macie? hehehe
Czesc dziewczyny to byłby koniec dla mnie tej podróży. Przyrost bety na poziomie 40% mówi wszystko.
Życzę Wam wszystkim POWODZENIA..z całego serca!
Wypatrujcie mnie w kwietniówkach..a już na pewno w majówkach!
przykro mi ale mam nadzieje że to jednak nie koniec mimo wszystko trzymam kciuki
ja dziś nie wytrzymałam zostawiłam K na posternku w sklepie i pojechałam do domu sie kimnąć na 30 min - o niebo lepiej inaczej bym nie dała rady , wogule jakaś zmęczona jestem ostatnio
ehh znów mam schize czasem czy wszystko ok bo w smie nie było jeszcze tej najważniejszej wizyty u gina a K sie juz wszystkim pochwalił ehhhh oby było dobrze ale jak luteine aplikuje to czuje że jestem na maxa rozpulchniona jak to mówi mój gin a to chyba dobrze więc jestem dobrej myśli
co oni to nie wymysla,:-):-):-):-):-):-) ale faktycznie spojrzalam i mam z krwinek literke w ksztalcie V zobaczymy na ile to prawdziwe hehehe.A wy macie? hehehe

Ale potrzymałam na głowie krocej farbe i robiłam tylko odrosty, mam nadzieje ze nic sie nie stanie. Tez kiedys właśnie słyszałam ze nie jest to zabronione ale do konca nie byłam pewna...
a dziewczyny które zaszły w ciąże wezcie obrączkę zawiescie na nitce wezcie lewa reke i nad reką miedzy palcem kciukiem a reszta 3 razy opusccie obraczke na nitce i w powietrzu ustawcie nad reka jak bedzie sie krecic to bedzie corka a jak wahadło to syn i tak za kazdym raze probowac ile razy wyjdzie po kolei tyle bedzie dzieci fajna zabawa :-)