reklama

Marzec 2013

martika bardzo mi przykro :-(sciskam mocno.

ja mialam miec jutro usg ale na dzis mi przesuneli i juz jestem po. z dzidzia wszystko w porzadku. kreci sie we wszystkie strony.macha raczkami i nozkami.wazy 95g. zdjecie nie wyrazne wiec nie wklejam.

co do objawow to po dluzszej przerwie mnie znowu piersi bola.

madzia gratuluje udanej wizyty:)

zmieniam suwaczek bo dzidziol starszy z usg o 3-4 dni:-)

moj tata bedzie mial biopsje prostaty bo wyniki chyba markerow bardzo zle. jego brat tez ma raka prostaty i martwie sie o tate ze i jego to spotka:-(

reklama
Dzień dobry

ja dziś mam wolne, byłam u gin, wszystko ok i Rybcia już jak prawdziwy mały człowiek wygląda :)

Makunia i jak po rozmowie w pracy?
u mnie szef sam zapytał ciąży przypadkiem nie jestem :p ale wiedział że się staramy, więc przygotowany na wieści był, i fajnie zareagował :)
Kania ups...współczuję, wracaj do formy szybko
Mru hehe mężowie to tak te ciąże przeżywają, że nawet z nami tyć moga :-p
Madzia :) super wieści, ale uparty ten wasz byczek :p
Heledorka &&&&& czekam na super wieści :)
Madziara będziesz w dobrych rękach, to najważniejsze ;)
Iza Witamy ;) i gratki malucha :)
Żabka :) tak trzymać, niech maluch rośnie zdrowo :)
za tatę trzymam kciuki, tulę...

Martika tulę i tak bardzo mi przykro... :( brak słów....
[*]

Ja humor dziewczynki straciłam dziś totalnie, strasznie dobijają mnie takie wiadomości..:(
Co do objawów to jedynie powiększone piersi- ale nie bolesne.. W ciąży z córcią bolały piersi i brzuch cały czas praktycznie, teraz cisza, wiem każda ciąża jest inna, ale frustrujący jest ten brak objawów jakichkolwiek..
Znowu spacerowałam z psiną długo, ze nogi bolą jak nie wiem, ale wyryczeć się musiałam troszeczkę.

U mnie dziś pozytywny dzień, to już drugi z rzędu więc jest nieźle ;-) Szkoda tylko, że pogoda się popsuła i za oknem szaro...

Madziaaa, kurczę...ten lekarz to chyba normalny nie jest?? Zmień go jak najszybciej! Nie ma co ryzykować... Ale cieszę się, że wczorajsza wizyta udana :)

Heledorka i jak tam wizyta? Daj znać ;-)

Martika współczuję ogromnie..bardzo mi przykro i smutno...

Madziarra, trzymam kciuki za chirurga. Dasz radę!!

Iza marina, witaj :)

Truskafffka, mój szef zareagował naprawdę pozytywnie - aż byłam trochę zaskoczona. Pogratulował, zapytał co dalej.. zapewnił, żebym absolutnie nie myślała, że będzie chciał mnie zwolnić czy coś, kiedy wspomniał o kimś na zastępstwo. I ogólnie się interesuje, zresztą sam jest młodym ojcem 2- i 5- latka, więc cały czas w temacie :-D

Kiniusia, rozumiem Twój strach... i tulę mocno.. Zobaczysz, że jutro odetchniesz z ulgą. To już niedługo..

Martika bardzo bardzo mi przykro;( Życzę Ci dużo sił i obyś jednak nie traciła nadziei i nie porzucała marzeń o Maluszku.

Madziaa super, że teraz trafiłaś na kompetentnego lekarza no i że z Dzieciolkiem wporządku.
Zabka fajnie, że wizytę do przodu Ci przesunęli no i że Dzieciaczek taki aktywny i tak ładnie rośnie Ja postanowiłam się trzymać daty z pierwszego usg, choć tu mam wszędzie pozmieniane ale wiem jak na końcówce te kilka dni robi różnicę a nie chcę się potem niecierpliwić
Kiniusia kciuki zaciśnięte jutro będą, bedzie dobrze zobaczysz. Ja teraz muszę wytrwać do 15października
Madziarra współczuję problemów z zębem ale zaleczysz i będzie z głowy.
My dziś 3godziny na dworze spędziliśmy, piękna pogoda więc trzeba korzystać, tylko teraz brzuszek mnie trochę boli no i piersi znowu dokuczają, kurde nie pamiętam żeby ze Szczepkiem tak mnie brzuch pobolewał ale z drugiej strony teraz o wiele szybciej rośnie więc mam nadzieję, że to dlatego
Heledorka jak tam po wizycie??? Tobie płci w ogóle nie mówią? nawet na połówkowym?
Iza Marina witaj serdecznie wśród marcówek
Truskafka gratuluję udanej wizyty:-)

Martika - no bardzo mi przykro :-(
tez już myślałam, ze takich wiesci u nas nie będzie........ trzymaj się...............

kiniusia - nie schizuj - będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!

helendorka - własnie - jak po wizycie??????????????? pisz szybciutko ;)

zabka - super wieści po wizycie - baaardzo się cieszę ;)
a za tatę trzymam kciuki - oby było wszystko ok!!!!!!!!!!!!!

madziara - trzymam kciuki za bezbolesne usunięcie zęba ;) ja tez jak ognia boje się rwania, ale ten lekarz na pewno będzie wyjatkowy i ciach mach usunie - nawet nie zauważysz :tak:

madziaa - poprzedniego lekarza nawet nie komentuję - dobrze, ze teraz już jestes w dobrych rękach :-)

a ja chyba zaczynam mieć przypływ energii - załatwiłam dzisiaj juz kilka spraw na które nie miałam siły od kilku tygodni ;) np zapisałam dzieci do lekarza i na szczepienie, załatwiłam Adamowi termin na urodziny na 26 września na kulkach, poszłam do administracji załatwić jakies zaległości, zadzwoniłam do notariusza - alez jestem z siebie dumna :-D
oczywiście rano 2 godzinki przekimałam, ale to tez pewnie niedlugo minie ;)
no i powiem Wam, że zjadam takie ilości ryb, że moje dziecko się chyba geniuszem urodzi ;) codziennie łosoś i śledzie :-D
z witaminkami staram się nie przesadzać - kupiłam 2 rodzaje i biorę co 2 dzień ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry, gratuluję Mamom, które znają już płeć Swojego Skarba :-)
Mru pewnie u Twefo męża wystąpił syndrom kuwady ;-)
Szczebiotka pewnie parka Ci sie marzy? Ja sie też na nic nie nastawiam, będzie co będzie :-)
Madziaa21 gratuluję udanej wizyty i zadowolenia z dr :-) Miętę chyba można pić do woli :-) Mnie niestety odrzuciło.
Kociatka ciąża to ogólnie ciężki okres, szkoda że nie wszyscy to rozumieją :-(
Madziarra21 trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę u stomatologa, dziś nic nie będzie boleć :-)
Witaj Iza Marina :-) Cieszę się, że u Ciebie wszystko się wyjaśniło po wizycie i jesteś choć ciut spokojniejsza :-)
Żabka gratuluję udanej wizyty i usg :-)Mój też był po takiej biopsji i się okazało że wszystko jest dobrze, więc trzymam za Twojego też kciukasy.
Truskaffka Tobie również gratki składam, z udanej wizyty i usg :-)
Makunia super, ze masz tak wyrozumiałego szefa :-)
Agula:) podeślij trochę energii, bo ja jestem totalnie bez...
Betina79 i jak się noszą???
U mnie średniawo, powiem Wam szczerze że jak pozytywnej energii mi ktoś nie podeśle w prezencie to będzie źle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry