anka26_x_07
Mama Laury :)
asinka mnie bola piersi nawet na okres wiec obstawiam ze to homromy
)
zabka podrzuc troche
zabka podrzuc troche
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

moja siostra tez byla szczesciara bo tez tak dlugo nosila, oczywiscie skonczylo sie na cc. Ja na szczescie przenosilam tylko 4 dni

dzięki no co będzie to będzie jak będzie dziewczynka to super jak syn to też super i ekonomicznie hahaaaaaaAnka ja też mam mdłości od rana. W 1 ciąży przechodziło jak coś zjadłam, a teraz nic nie pomaga... A nawet jedzenie pogłębia ten stanJa już pochwaliłam się najbliższym
może i lekkomyślnie, ale ja to nie potrafię nic trzymać w tajemnicy, oczywiście tajemnicy dotyczących mnie
A z czym się ten ból piersi wiąże??
Zabka na pewno będzie wszystko dobrze :-)
Maryla dziękuję bardzo :-) Fajnie by było, ale w sumie najważniejsze, żeby było zdrowe... Tobie też życzę córeczki do kompletu :-) A co do imion typu Oliwia, Lena i Julia, to mam awersję, bo wszędzie ich pełno. Nie lubię takich oklepanych, stąd też mam Tymona :-)
to samo mamAnka nie wiem co to ból piersi... Nawet jak karmiłam, no chyba, że mnie Tymek ugryzł ;-)![]()
a wyladowalam u gina z plamieniami, chyba dzieki temu serduszku bylam pelna nadzieji
wody odeszly mi o 8:30 a Laure urodzilam o 11:10
Nic milego wiec siedze cicho. Najgorsze ze jade na urlop do rodzicow i kurcze bede musiala sie ukrywac z zastrzykami. A jak zaloze w te upaly stroj to niestety widac wklucia
ehhh nie chce ich klamac ale z drugiej strony mam strach w oczach.Moja mam strasznie przezyla poronienie mojej siostry i na cale szczescie o moich 3 nic nie wie bo pewnie by juz byla na drugiej stronie
wuielbiam do tego sos czosnkowy
pychotka