anka26_x_07
Mama Laury :)
asinka mnie bola piersi nawet na okres wiec obstawiam ze to homromy
)
zabka podrzuc troche
zabka podrzuc troche
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

moja siostra tez byla szczesciara bo tez tak dlugo nosila, oczywiscie skonczylo sie na cc. Ja na szczescie przenosilam tylko 4 dni

dzięki no co będzie to będzie jak będzie dziewczynka to super jak syn to też super i ekonomicznie hahaaaaaaAnka ja też mam mdłości od rana. W 1 ciąży przechodziło jak coś zjadłam, a teraz nic nie pomaga... A nawet jedzenie pogłębia ten stanJa już pochwaliłam się najbliższym
może i lekkomyślnie, ale ja to nie potrafię nic trzymać w tajemnicy, oczywiście tajemnicy dotyczących mnie
A z czym się ten ból piersi wiąże??
Zabka na pewno będzie wszystko dobrze :-)
Maryla dziękuję bardzo :-) Fajnie by było, ale w sumie najważniejsze, żeby było zdrowe... Tobie też życzę córeczki do kompletu :-) A co do imion typu Oliwia, Lena i Julia, to mam awersję, bo wszędzie ich pełno. Nie lubię takich oklepanych, stąd też mam Tymona :-)
to samo mamAnka nie wiem co to ból piersi... Nawet jak karmiłam, no chyba, że mnie Tymek ugryzł ;-)![]()
a wyladowalam u gina z plamieniami, chyba dzieki temu serduszku bylam pelna nadzieji
wody odeszly mi o 8:30 a Laure urodzilam o 11:10
Nic milego wiec siedze cicho. Najgorsze ze jade na urlop do rodzicow i kurcze bede musiala sie ukrywac z zastrzykami. A jak zaloze w te upaly stroj to niestety widac wklucia
ehhh nie chce ich klamac ale z drugiej strony mam strach w oczach.Moja mam strasznie przezyla poronienie mojej siostry i na cale szczescie o moich 3 nic nie wie bo pewnie by juz byla na drugiej stronie
wuielbiam do tego sos czosnkowy
pychotka