reklama

Marzec 2013

reklama
Ja dzis nieźle dałam sobie w kość, w moi domu ( ale nie w tym co mieszkam) malowana była wczoraj kuchnia, wiec dzis musiałam żeby jak czysto to czystko , pomyc wszystkie szafki, od srodka rowniez, powyrzucac co zbedne poukladac wszystko, omg ile roboty. I tak wszystkiego nie skonczylam, musze jeszcze umyc okno, podlogi doszorowac i szuflady im zostały bo juz nie dałam rady dziś. Potem bedzie malowanie salonu i to samo mnie czeka, w zasadzie cały dół . :baffled:
I w ogóle wszystko mnie wkurza, najbardziej klawiatura w ktorej nie chce i sie wcisnac mmmmmmmmmmmmmmm

madziaa to nieźle szalejesz z porządkami, może być do mnie się wybrała?:-D

Jula kawkę jak najbardziej tylko bez przesady, jak bardzo jesteś uzależniona to postaraj się 2 max 3 kubków, a jeśli po prostu masz ochotę to jedna kawka dziennie jak najbardziej, przy czym nie ma znaczenia, z mlekiem czy bez bo chodzi o kofeinę a jej ilość nie zmniejszy się przed dolanie mleka.
Aniulkas, sypana kawa nie jest zdrowsza, mówi się wręcz że typowo polska zalewajka to nie kawa bo tak robiąc ją w ten sposób zabija się to co w kawie najlepsze, zdecydowanie lepiej właśnie wybrać rozpuszczalną bo zawiera mniej kofeiny ;-)

Ja dziś za to wściekła jak osa, wszystko przez to, że nie wyspałam się:crazy: Mały jęczał od 5 i biegałam do Niego praktycznie co 15min, miałam nadzieję, że po południu pośpi a ja z nim a tu, przeproszeniem, dupa blada, normalnie śpi ok 1,5-2 godz a dziś 40min więc ja nie wyspana i wściekła a on niewyspany i marudny

dzięki dziewczyny, ja piję ale cappucino 2 razy dziennie czasem więc się nie stresuje,
mnie to strasznie wszystko wkurza, poprostu masakra a najbardziej robota. No ale coż byle do urlopu (końcem lipca) i chwie odpocznę, myślę że popracuje do max 6-7 miesiąca. tak bym chciała zobaczyć już moją kruszynkę, chociaż tą kijaneczkę:-Dżeby wszystko było dobrze, a tu tyle czekania jeszcze, i niczym nie przyśpieszy:-)
Jadę do mamci na gołąbki i sobota!:-)

Cześć Dziewczyny, dołączam do Was :) Wczoraj się dowiedziałam o ciąży (4 tydzień), wcześniej udzielałam się na forum dla starających się farmakologicznymi wspomagaczami :) a wczoraj taka niespodzianka :))))

sunshine nie no w 8tc to juz moze faktycznie byc ciasno, moze przezuc sie na luzniejsze rzeczy, nie od razu ciazowe . :-)

Jej ja tez niezle pospałam od ok 15 do chyba 17. Do tego apetytu nie mam cos, tzn bym cos zjadla ale mi nie dobrze na mysl o czym kolwiek i zreszta jakos nie mam ochoty.

reklama
hejka.
krolowo witaj:-)

ja to dzis nie mam humoru,tocze piane z pysiora jak nie wiem co:angry: jestem caly czas glodna:eek:nie moge patrzec na mieso,wedliny blllleeeeeeeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry