hej Kobietki,
Ja tylko na chwilkę bo mam plan do wykonania a do piątku coraz mniej czasu;-)
Dziękuję za wszystkie życzenia zdrowia dla mnie i Szczepka, docierają bo co dnia lepiej, Szczepcio prawie nie kaszle, odzyskał apetyt i już sypia normalnie.
Makunia witamy serdecznie spowrotem młodą Mężatkę:-)
Anilkas fajnie, że się odezwałaś, chyba bardzo nie żałujesz że lekarz się wygadał co?;-)
Anka aż Ci zazdroszczę tego domku, oczywiście tak pozytywnie:-)
Betina fanie, że na koncert się wyrwałaś, a co do ciast, jak to robisz, że połowy od razu nie zjadasz?

rada lekarza co do glukometru super
Herbata widzę, że u Was podobnie jak tutaj, wizyty bardziej stresują niż dają jakieś odpowiedzi:/ Będziesz miała jakieś usg jeszcze?
03.2013 współczuję nastroju, ale wynikami nie martw się za bardzo, wychodzi na to że naprawdę w ciąży żadko która z nas ma idealne więc głowa do góry
Maryńka naciesz się obecnością Mamy a nami się za bardzo nie przejmuj, zamelduj tylko od czasu do czasu, że wszystko u Was ok
Zabka słuchaj partnera bo dobrze mówi, a propos jak u Was temat ślubu? bo też wspominałaś, że myślicie o tym intensywnie
Agula współczuję choroby, obyście szybko doszli wszczyscy do siebie. Ściągaj Teściową jeśli masz opcje, ja i tak Cię Kobieto podziwiam, jak teraz ze Szczepkiem byliśmy chorzy to nie wiem jakbym sobie dała radę bez pomocy Męża i tak w ten najgorszy dzień to wieczorem już mu w rękach szlochałam z samego zmęczenia
Martuśka a co u Was???
Co do ruchów to ja podobnie jak Agula nie liczę jakoś specjalnie, ale mam pod kontrolą, z aktywnością dziecka, u mnie godziny średnio się sprawdziły, natomiast fakt, że Szczepek zarówno w brzuchu jak i poza aktywny był bardzo. Kruszynka spokojniejsza, bardziej się wierci niż jakoś wywija, tylko ma niesamowite wyczucie najbardziej czułych miejsc więc troszkę daje mi się we znaki;-) ale dobrze przynajmniej wiem, że wszystko u Niej ok, a jak Jej wygodnie to ja mogę się trochę przemęczyć:-)
Spokojnego wieczorka Kobietki