reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marzec 2013

Hej ja własnie wróciłam do domu bo byłam na pobraniu bety. Testy testami ale musze sie upewnic bo mam jakieś obawy. W ogóle ciągle się stresuje i nie moge sie uspokoic za cholere, boje sie że zaraz dostane @ i kij bombki strzelił :baffled:

reklama
hej nie wytrzymałam i zadzwoniłam wizyta ogólnie dobrze ginek powiedział że zarodka jeszcze nie widać bo ciut za wcześnie (spodziewałam sie tego) ale powiedział ze ewidentnie ciąża jest powiedziałam o plamieniach i że brzuch ciągnie i pobolewa czasem i powiedzial że to może być że wszystko rośnie a może to być ciąża zagrżona nie jest w stanie stwierdzić tego teraz na 100 % więc dał luteine i nospe w razie wu i luteine mam dowcipnie 2xdziennnie i kazał odpoczywać troche sie boje ale mam nadzieje że będzie dobrze
w nocy mnie troche brzuch bolał i rano miałam lekkie plamienie mniejsze ale jednak ehhhhhhhhhhhhhhhhh nie spodziewałam sie takich atrakcji na samym początku ale najważniejsze zeby wszystko było dobrze

sorka że tak tylko o sobie ale jakoś weny brak odezwe sie jutro

SZCZEBIOTKA tak bylam na listopadowkach. w kwietniu stracilam swoja perwsza ciaze :( TY tez tam bylas? dzis rano powtorzylam test i dwie piekne krechy sa :) boje sie strasznie czy teraz tej nie strace.

Maryla86 trzymamy kciuki, żeby jednak wszystko było ok, trzymaj się kochana dzielnie.

Zabka tak ja też z listopadówek, niestety w 11tyg pojawiły się plamienie i okazało się, że ma pusty pęcherzyk, ciąże straciłam 2maja;(
Nie ukrywam, że też się boję i zamierzam kombinować, żeby mieć dodatkowe badania, tu gdzie mieszkam nie mam opcji prywatnie pójść.
Z drugiej strony chce wierzyć, że teraz będzie wszystko dobrze i w marcu będę tulić moją Kruszynkę. Na kiedy wychodzi Ci termin?
Mi wypada na 7marca

wedlug 1wszego dnia miesiaczki to mi wypada na 5 marca. przykro mi z powodu twojej straty:( musimy wierzyc. ja mam juz inne podejscie do tej ciazy nie skakam z radosci.nikomu nic nie mowie. moj kochany ma dzis urodziny i ma fajny prezent:)

Zabka to super prezent dla Niego:-)
Ja mam o tyle inne podejście, że w poprzednich dwóch ciążach starałam się być "dzielna" nie poddawać się strachowi, nie roztkliwiać się nad sobą itp a teraz powiedziałam, że pozwolę sobie na trochę paniki, choć mam nadzieję, że nie będę miała powodu do takiej prawdziwej.
Do czasu usg też nie mówimy nikomu poza naszymi Rodzicami, no i mój brat będzie wiedział bo jutro przylatuje i będzie u nas mieszkał miesiąc albo dłużej.

Ella coś się dziś nie odzywa, czyżby ciężki dzień?

Tak w ogóle zastanawiam się czemu nas nie ma jeszcze na głównej stronie...

mnie wczoraj pobolewał a dziś piersi trochę kłuły no i strasznie przymulona jestem ale nie wiem czy to nie bardziej wina pogody
Jeśli chodzi o usg to planuje ok 7-8tyg, muszę trochę pościemniać bo inaczej mi nie zrobią tzn zadzwonie pewnie,że mam plamienia , dlatego nie chce wcześniej bo może jeszcze nie być nic widać, a nie uspokoję się dopoki serduszka nie zobaczę.

a Ty Zabko kiedy sie wybierasz?

reklama
Hejjj

Bez sensu założyłam nowy wątek, a okazało się, ze już jesteście, tylko na innej liście:-) Witam serdecznie. Jak wszystko pójdzie dobrze, termin będzie na 9 marca. Na razie są II krechy

Buziaki

Do góry