reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

Joaro, gratuluję!!!

gosiulek, ja mam sokowirówkę ale jej nie używam (duża, trzeba składać) za to blender chodzi na okrągło, w sumie zastosowanie jak sokowirówka ale - prostszy w obsłudze, zaledwie 3 części i nawet marcherkę na sok przerobi :) dzięki funkcji kruszenia lodu... I dużo mniej miejsca zajmuje.
Wczorajszy sok był arbuzowy, dzisiaj pewnie p0owtórka :)

reklama
królowa dramatu nie strasze, czytałam to skopiowałam tekst i wrzuciłam tutaj sama sie przeełam,u mnie brak wymiotow i na dodatek dziwna grupa krwi... :/

ciągle jestem głodna

Królowa dramatu a jak zrobiłam sok arbuzowy

hej dziewczyny nie wiem czy mne jeszcze pamietacie ???
jakoś nie miałam natchnienia na kompa ostatnio i nie zaglądalam nawet do was mam nadzieje że sie zmobilizuje i częściej będe zaglądać
u mnie wsio ok puki co tylko wczoraj miałm straszne bóle - bo za duzo chodziłam ale nospa pomogła na szczęście

miała któraś z Was problemy z drożdżami mnie chyba znów nawiedziły to już drugi raz w tej ciąży a termin mam na 7 marca ;-) K mówi że to na pewno kobietka ;-)

aniulkas, nie czytaj takich rzeczy!!!

wrzuciłam arbuza do blendera (po wyciągnięciu pestek, ale nie wszystkie mi się udało co nie ma znaczenia bo reszta została zmielona) i dolałam trochę soku jabłkowego (choć arbuz jest b.soczysty to i sokiem rozrzedzać nie trzeba). Dzisiaj do tego chyba dorzucę mrożone truskawki...albo jagody.

do takiego soku jak się wrzuci banana (albo dwa) to robi się on gęsty i można użyć jako polewy do lodów :)))) mniaaaaam!!! Moja ulubiona polewa do lodów: truskawki (świeże albo mrożone) albo maliny, sok z jabłka i banan.

poszperałam i już wiem, to badanie przy konflikcie - to jest odczyn coombsa

miałam robione przy Matiku, na szczęście było ok, mam nadzieję że teraz też tak będzie

reklama
Królowadzięki chyba mnie natchnęłaś na tn sok arbuzowy z truskawkami... :) ppomimo wielkiego bałaganu w domu i remontu wyciagnę z kuchni blender i robie sok :D hihi chyba ożeźwiający bedzie nie tylko dla mnie ale i mezusia i taty ktory ciezko pracuje przy remoncie :D

Do góry