reklama
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Właśnie włączył mi się stres przed jutrzejszą wizytą
((
Madziarra wg OM to już powinien być 8 tydzień, na normach z laboratorium mam podane (mój wynik: 13 468, jakby się uparł to 6-7 tydzień a i tak to tydzień za mało):
5-6 tydzień: 1 110-31 500
6-7 tydzień: 2 560-82 300
7-8 tydzień: 23 100-131 000
normy podane są od 3 tygodnia więc przypuszczam, że sa to normy od OM a nie od zapłodnienia,
dziś piątek, próbuje się dodzwonić do gina ale nie odbiera więc pewnie w szpitalu jest, zajęty. U mnie nie ma izby przyjęć w mieście muszę jechać do innego miasta. Jak się nie dodzwonie do popołudnia to jadę tam gdzie przyjmuje, strasznie się boję:-(
5-6 tydzień: 1 110-31 500
6-7 tydzień: 2 560-82 300
7-8 tydzień: 23 100-131 000
normy podane są od 3 tygodnia więc przypuszczam, że sa to normy od OM a nie od zapłodnienia,
dziś piątek, próbuje się dodzwonić do gina ale nie odbiera więc pewnie w szpitalu jest, zajęty. U mnie nie ma izby przyjęć w mieście muszę jechać do innego miasta. Jak się nie dodzwonie do popołudnia to jadę tam gdzie przyjmuje, strasznie się boję:-(
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Jula u mnie wg OM jest już prawie 8tc a wg usg 6t3d więc możliwe są takie różnice.
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Kania, wizyta o 17.30, chyba umre do tego czasu...
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Królowa, wyobraź Sobie co ja przechodzę...a mam jutro wizytę...jak nie będzie zarodka to koniec
&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie
&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie
Królowa_Dramatu
co za koszmar to czekanie... do tego nie mialam bety robionej od poczatku lipca wiec pojecia nie mam czy jest ok... do tego brak objawow..
az mi slabo jest..
Corazon, o ktorej masz wizyte?
az mi slabo jest..
Corazon, o ktorej masz wizyte?
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Królowa...brak wieści (objawów) to dobre wieści
Ja mam o 9 pobranie krwi a wizyta o 14.45
Ja mam o 9 pobranie krwi a wizyta o 14.45
madziarra21
Dołączam do grupy stresującej się przed wizytą
ja mam jutro o 12, najchętniej przespałabym ten dzień...
&&&&&& za Nas wszystkie
&&&&&& za Nas wszystkie
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Aniulkas a spuchniętą masz tę nogę?
Które dzisiaj mają wizytę?
Które dzisiaj mają wizytę?