reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marzec 2013

Cześć marcóweczki!

Pomimo sredniej pogody poczułam jakiś taki przypływ energii i postanowiłam zrobić niedzielny obiad z rosółkiem+ciasto żeby jutro mieć czas na niedzielne lenistwo,spacerować po lesie itp rekaksacja;)

Teraz córka spi więc mam chwilkę i nadrabiam zaległości w czytaniu waszych postów.

Kiniusia-wiem że każdy przeżywa na swój sposób więc nie będę ci odradzać martwienia się.Rozumiem,że jesteś wrażliwą osobą i masz w pamięci swoją Zuzię.
Ja mam 3 aniołki w niebie ale staram się nie myśleć o nich za duzo(co nie znaczy że nie mam ich w sercu),bo to pozwala mi normalnie funkcjonować bez psychotropów.Taka już twarda ze mnie babka,chociaż niektórzy może pomyślą że bez serca.

Lecę wystawić moje ciacho z piekarnika.

pappappapaaaaaaaaaaa

reklama
hejka :)

My już po zakupach i obiadku.
Niestety mąż mi się rozchorował i nigdzie się nie wybierzemy. Jutro mamy iść na urodzinki więc mężuś musi sie wykurować. Zjadł rosołek i śpi. Laura bawi się w pieska:-D nawet sobie bude zrobiła z suszarki na ciuchy i przyczepiła się taką piłeczką na gumce:-D
Dziś mam jeszcze w planie pranie, jedno się kręci wiec być może uda się jeszcze ze dwa włożyć:cool2:

Kiniusia ściskam mocno i nie pisz mi tu że trujesz albo że narzekasz!!!! Po to jest to forum by pisać nie tylko o tym co miłe i przyjemne, ale również po to by dzielić się swoimi smutkami:sorry2:
Monisia i Zabka co za ciacha pieczecie?

hej ;)

my jednak w domciu zostalismy bo tak jakoś popadywało rano... usmazyłam placki z jabłkami i byczymy się ;) tzn ja z dziećmi, mąż robi porządki w piwnicy :-)

u mnie dzisiaj połowa i żeby nie było za różowo to teraz mi zaczął brzuch twardnieć.... mam nadzieję, że szyjka będzie trzymać...

Kania - jak Mama??

Marynia - witaj u nas i pisz jak najwięcej ;)

kiniusia - przytulam............

miłego dzionka wszystkim :-)

Czesc dziewczyny...
a ja z kazdym dniem czuje sie gorzej... wrocily mdlosci, brzuch boli, czasem ciagnie w dół... ehh... czas isc do lekarza...

Kania - brzuch moze tez ze stresu Cię bolec/twardniec... Miałam tak jak sie z Sz. kłócilam... A w Twojej sytuacji, to tez by nie bylo nic dziwnego... Całusy dla mamy i mnóstwo zdrowia slę do Was

Kociatka - ukochaj Synka od Nas wszystkich, bo na pewno bardzo mu źle... Małe dzieci zawsze bardziej przeżywają chorobę niż dorośli. Najgorzej jak przez katar nie moga spac:( ucałuj Synka

Kiniusia - trzymaj się ciepło. Dużo całusów... Z czasem będzie trochę łatiwej, nie wiele, ale łatwiej. Możesz być pewna

Hej!

Zaliczyliśmy dziś 2godzinny spacerek na powietrzu,a po powrocie dopadliśmy ciacho.Tata wpadł i się załapał.A ciacho robiłam niezbyt pracochłonne bo pleśniaka(tyle że zamiast sliwek dałam jabłka z sadu mojej siostry-pychota).
Teraz mąż drzemie,a ja byczę się z córką i oglądamy bajki:-D

ps.W poniedziałek mijają 2tyg od amnio-powinien być telefon od nich.Eh,to czekanie...

Do jutra,paaaaaa

witam po ciezkiej nocy:/
spalismy we trojke bo gabi chciala byc z nami.tak sie z ojcem rozkladali w nocy ze mi tylko pupa zwisala z lozka. jeszcze na dodatek moj mnie z lokcia pociagnal na snie.myslalam ze wyjde z siebie;/i wstalam dzis zla jak osa;/

Witam niedzielnie :)
Ale tu weekendowe pustki, my pospaliśmy do 10, a teraz S wziął się za malowanie sypialni - ten remont chyba nigdy się nie skończy, drażni mnie bałagan od szlifowania ścian, wszędzie białe ślady na podłodze, a ile można biegać z mopem jak rezultat na chwile.
Monisia ale mi wczoraj smaka narobiłaś na pleśniaka - tak dawno nie jadlam, ale dziś załapie się na sernik od mamy :)
trzymam kciki za wynki amnio.
Natalia88 współczuje stresów, kłótni z Sz. Mi brzuchol też twardnieje, choć nie mam zbyt wielu powodów do stresu, bolą mnie więzadła, mam trudności czasem żeby rano ubrać rajstopy na nogi tak boli noga jak ją podnosze i podbrzusze. Ale może boleć byle bym donosiła zdrową ciąze. Trzymaj się kobietko :)
zabka co to za ciasto czeskie? a drzemek sobie nie żałuj ;)

Kobietki czy Wam też rano brzuch się uwypukla raz jednej strony raz z drugiej, bardzo fajnie to wygląda jak leże chwile mam lewą strone uniesioną, za jakiś czas prawą a S mnie tam glaska i całuje :)
wczorajsze poranne zdjęcie :
DSCN0024.jpg

Jakoś z rana nigdy nie obserwuję brzucha bo Gabryś skacze po łóżku jak szalony:-D

A ja w ten weekend miałam czas tylko z małżonem, młody u babci na weekend a my sami:) Wczoraj spałam do 12 w południe aż wstyd się przyznać ale taka wypoczęta już dawno nie byłam:-D Dziś już przebieram nogami bo stęskniłam się jak głupia za moim rozkoszniakiem:tak:

Wczoraj kupiłam pierwsze ciuszki dla Neli i czekam do stycznowych wyprzedaży z resztą:-)

reklama
witam niedzielnie;)

Monisia - daj znac od razu jak wyniki odbierzesz. i podziwiam, że chciało Ci sie robic ciasto, bo mnie ostatnio nic sie nie chce...

Zabka - współczuję nocki, następnym razem oddaj swojemu, a co :p

Iwona - świetny masz ten brzuch :) haha, ładnie sie dzisiuś kręci :) ja mam wszedzie zbyt okragło, żeby było widać wybrzuszenia:D a co do remontu - tragedia, ja mam to samo, a nie jestem nawet w polowie jeszcze... także łącze się z Toba w bólu :)

Ala - cudownie, że mieliście chwile tylko dla siebie. Pewnie im wieksza będzie Wasza rodzinka tym trudniej bedzie o jakies sam na sam

Zbieram sie w koncu od rodzicow do siebie, bo ileż mnozna sie goscic:) Miłej niedzielki kobietki:)

Do góry