reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marzec 2013

Ulkan, dobrze Cie rozumiem, bo ja tez mam glupie sny i rozne obawy:-( Jakos zle mi z tym wszystkim czasami, co wychodzi dopiero w podswiadomosci. Miejmy nadzieje, ze to tylko sen-mara...

Szczebiotko, gratuluje zdrowej coreczki:-) Alez chcialabym jutro przyniesc takie dobre wiesci!

reklama
Zilla kurcze trzymaj się kochana, oszczędzaj, jak trzeba to siedź w tym szpitalu - trudno, no i przekazuj wiadomości bo my tu się z Tobą denerwujemy...
Dzięki dziewczyny za zrozumienie co do moich obaw:) A mi właśnie pielęgnacja dziewczynki wydaje się łątwiejsza;) Ale to po prostu doświadczenie;) Trochę mnie martwi nastawienie mojego męża... On taki szczery do bólu jest zawsze (i w sumie dobrze, ale czasem wolałabym coś innego usłyszeć;) ) I jak ja mam podejście, że i ta płeć i ta jak będzie to ma swoje plusy i minusy więc z każdej będę się cieszyć (bo, że mam jakieś obawy to nie znaczy, że nie jestem szczęśliwa) to mąż ma podejście, że skoro i ta i ta płeć ma jakieś minusy to w sumie ani jedna ani druga do końca nie będzie cieszyć... eeech... No ale w sumie wiem, że taki jest i, że i tak będzie kochał i dbał ale jakoś tak dziwnie;)
A ja dzisiaj znowu mam śpiący i leniwy dzień i to jeszcze bardziej niź wczoraj... Do tego stopnia, że małej na spacer nie wyciągnęłąm... Ale wstałą późno, a to nie znaczy, że później poszłą na drzemkęi jakoś nie chciało mi się zbierać, ubierać itd na chwilkę tylko, a że na obiad dla wszystkich coś jest to zostałyśmy w domku... eeech;)

Ja jak chodzę do dentysty i leczy mi dziurki to nigdy nie chce znieczulenia, tylko jak musieli mi zęba wyrywać to mi dali i do dzisiaj niekiedy czuję ból w tym miejscu przy uchu :(

elloo

Zilla kciuki zacisniete, jak bedziesz mogła napisz coś wiecej, co mówią lekarze.
Szczebiotka myśle o Was :) co do zwolnienia to rzeba korzystać heheh ile sie da. Ja i tak zamierzam do pracy wrocic po 2,5 roku ja dziecko pojdzie do przedszkola wiec czasu wolnego jak kurzu:tak: Karkóweczka udana? Gratuluje udanej wizyty i zdrowej córeczki :D
Kiniusia udanych zakupów!!!
Maryńka mi udało sie zakonczyć pałaszowanie mufinek na ilości sztuk 1:-D:-D Pobiłaś mnie:tak:
Ulkan oj remonty jeszcze przede mna, wiem co to wieczny bałagan ehhh ale potem jest ładnie i czysciutko

Od dziś spię z poduchą rogalem. Mam nadzieje że skończy mi się budzenie by przewrócić się na boczek. Cały czas budzę sie na plecach ehhh oby poducha coś dała

Ostatnia edycja:
Szczebiotka to juz oficjalnie gratuluje córeczki
kociatka ostatnie mleko wypilam wczoraj wiec nawet nalesnikow nie zrobie. maskra. napisalam emergency smsa do meza ze musi nas poratowac i cos przywiezc ;)

a co do pielęgnacji to dla mnie czarna magia jesli chodzi o synka. ale przeciez wszystkiego sie mozna nauczyc : )

dzieki dziewczyny za cieple slowa i kciuki:-) faszeruja mnie kroplowkami i obserwuja. na szczescie juz nie krwawie. to byl chyba jednorazowy incydent. ale po straconej pierwszej ciazy lepiej chuchac na zimne.
trytytka leze w rydygierze

ps.przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z telefonu

Zilla a znają przyczynę krwawienia? Dobrze, że ustało, a Ty leż grzecznie lepiej chuchać na zimne.
Co do obaw, to mnie lęki i strachy co raz mocniejsze dopadają..im dalej tym gorzej. Bardzo boję się powtórki..
Zakupy zmuszona jestem przenieść na jutro, bo M. musi zostać dłużej w pracy :confused2:, ale co się odwlecze to nie uciecze ;)

Zilla kciuki mocno zaciśnięte!!!!

U nas póki co sukcesów nocnikowych ciąg dalszy...pękam z dumy:-D

Szczebiotka witam w gronie dumnych mam córek:) Zachęciłaś mnie tym , że Szczepcio tak ładnie oglądał siostrę więc postanowiłam zabrać mojego słodziaka na usg:D Mam nadzieję, że siostra mu się spodoba:-D

reklama
Szczebiotka - gratuluję córki:)

Ja dzisiaj jakaś nieogarnięta jestem, pewnie przez pogodę:/ Chodzę i jęczę, że mi źle (słuchają mnie tylko koty, ale nie wykazują empatii)... Idę się położyć pod kołderkę i zapaść w sen jesienno - zimowy :) Proszę mnie obudzić na rozwiązanie :D

Do góry