reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

hah własnie slyszalam w DD TVN jak babka porównywała ból porodowy do łamania kości.. heh to moze mi sie juz nie spieszy tak do rozpoczęcia tej akcji.. ;)
zapisalam sie na masażyk jutro.. troche relaksu sie przyda.

natalia o widzisz mycie podłóg i okien to jest pomysł :) daj znac jak efekty.. ;)
zabka a kiedy masz następne ktg? myslalam ze dzisiaj idziesz
Aleksp to trzymam kciuki za Ciebie - zobaczymy która pierwsza się złamie ;)
Ewelinka nie martw sie, tutaj przeciez tez dopiero od jakiegos czasu robia te badania na paciorkowca. moze u Was wszystkie rodzace po prostu profilaktycznie dostaja antybiotyk przy porodzie
nimitii mdłości i wymioty mogą byc oznaka zblizajacego sie porodu :)
03.2013 same dobre wieści masz, ale co do daty to lepiej sie nie nastawiaj, to tylko nakręca atmosferę ;)

reklama
hej

Witam wszystkie lutóweczki;-).
wrazenia dobre i złe. zalezy z czego:p. Prezent mojej mamie sie bardzo podobał. bo dostała e-papierosa:). Kolacja dobra chodz jedyne co jadłam to bułka z masłem i truskawkami. co zrobić aby szybiej urodzic?... w nd jade zobaczyć porodówke z mama:). humorek dalej kiepski.

Ewelinka a jak u Ciebie?
03.2013 no to czekamy z Toba do przyszłego tygodnia i na relacje:). u mnie wciaz zamknieta wiec sadze ze nie szybko kubus sie urodzi..heh
betina ty tez juz wyczekujesz porodu co?

Aleksp niestety tutaj nie robią takich badań, a czy przy porodzie podają antybiotyk "na wszelki wypadek" to też wątpię.
nimitii miłego leniuchowania :-) odpoczywaj póki możesz.
anka26,07 człowiek się naczyta a później się tylko zadręcza....ale nie da się ukryć, że to jest dość ważne badanie i uważam, że powinno być wykonywane w każdym kraju....ale niestety nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli :-(
03.2013 jak nie będziesz się przemęczać to może wytrzymasz do następnego tygodnia :-) a kiedy dokładnie byś chciała urodzić?

Cześć Dziewczyny!

No i mamy marzec - czas na nas :)))))) ja co prawda uparcie czekam do wiosny, ale zobaczymy.

Widzę, że im bliżej porodu tym aktywność tu wzrasta (odwrotnie proporcjonalnie do naszych maluchów, które ponoć wyciszają się przed porodem). Nie dam rady doczytać co u Was.

My po usg - mała nie jest taka mała bo waży 3300 g. Biorąc to pod uwagę planuję urodzić 21.03 i nie wcześniej i nie później (potem nie wypchnę jej z siebie) ;)

Witam lutówki, które stały się marcówkami :)

betina do łamania kości????? Jezu...:szok:

Ale nam się obsada zmienia "lutowo-marcowe"teraz jesteśmy :-Dwitam nowe kolezanki.Mnie dopadlo jakieś świństwo najpierw tydzien z katrem teraz kaszel dziwny w połączeniu ze zgadą to masakra jakas :szok: Nie mam gorączki nic mnie nie boli , proszę doradzić mi co bym mogla wziąść na ten kaszel ? jakiś syrop tylko jaki mozna ?.Pozdrawiam

Ewelinka - tak sobie tylko "planuje" że koniec przyszłego tyg był by idealny bo będę już po fryzjerze, kosmetyczce, kolejnym ktg i mieszkanie będzie odpowiednio przygotowane hehe :) no ale wiem że w praktyce może to różnie wyjść :p

Po prostu już się nie mogę doczekać aż zobaczę tą małą buźkę :)))

kilka dni temu brało mnie przeziębienie, ból gardła itp ... od razu zaatakowałam to syropem *spam* (specjalny dla kobiet w ciąży) i po 2-3 dniach nie było już śladu po przeziębieniu. Smak i zapach mocno średni ale warto.

Ale nam się obsada zmienia "lutowo-marcowe"teraz jesteśmy :-Dwitam nowe kolezanki.Mnie dopadlo jakieś świństwo najpierw tydzien z katrem teraz kaszel dziwny w połączeniu ze zgadą to masakra jakas :szok: Nie mam gorączki nic mnie nie boli , proszę doradzić mi co bym mogla wziąść na ten kaszel ? jakiś syrop tylko jaki mozna ?.Pozdrawiam

królowa faktycznie dzidziuś sporawy
03.2013 tak to jest z tym naszym chceniem :-) dziecko samo decyduje o przyjściu na świat....a my musimy zaakceptować jej/jego decyzję :-) rządzą te dzieci już od samego początku :-D
Onesmile gratulacje!

reklama
No to ja ogarnieta na maxa :)
Mieszkanko gotowe na przyjecie mamy :) Posciel przygotowana
Zaraz obiopre zemniaczki, zjem obiadek i rusze po Laure.
Na 14:30 umowilam sie z kolezanka na kawke i ciacho :)
Mam nadzieje ze dwie Laury sie bada ladnie bawily bo roznica wieku lat 2 i temperamentu rowniez bo mlodsza ma wloski temperament wiec moze byc roznie:happy:
Asinska syrop homeopatyczny lub ten dla kobiet w ciazy Prenatal. Syropek z cebuli:tak: i wiem ze pozwalaja na Tantum Verde

Hmmm troche porobilam i brzuch mi sie spina:dry:

Do góry