reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

Makunia no to w razie wwwuuu tzw przenoszenia będziemy razem jęczeć, w końcu w kupie raźniej hahaha
Nomi ehhh współczuję stłuczki, mandatu i niepotrzebnych nerwów...a do tego babska kiedyś wróci karma ...
dzięki za rady do porodu ;)
Nacik a to masz małego dowcipnisia w brzuchu:-D powodzenia!! ;)

ja dalej czytam haha
a Mati siedzi koło mnie i maluje po brzuchu..siostra mu pracy nie ułatwia i faluje brzuchem:-D

reklama
Mąż pomywa po kolacji, więc ja skorzystam z okazji i tu postaram się coś po nadrabiać...;]

Betinko i banankowa
przepis wkleiłam na odpowiednim wątku: https://www.babyboom.pl/forum/marzec-2013-f470/przepisy-kulinarne-61125/index3.html#post9507901
betinko a mnie właśnie chce się gotować a nie mam pomysłów za bardzo... :)a co za seriale oglądasz?może rodzinke.pl?:) Ja to uwielbiam oglądać,ale mój mąż mówi że jak synek podrośnie to nie będziemy tego oglądać bo jeszcze za dużo się nauczy :D hehe
maryńko
nawet nie wiesz jak mi się taki wieczór marzy... a najgorsze że tak szybko taki dzień nie nadejdzie teraz.:(
natalko może faktycznie masz rację z tymi kosmetykami... to kupię bepanthen żeby mieć w razie czego domu.On nie ma w składzie cynku. A co do kręgosłupu to nie dziwię się że boli, mój też odmawia posłuszeństwa po większym wysiłku:(
anka Ty nam tu o Majorce nie mów bo nam się odechce rodzić :p

Coś czuję dziś takie lekkie kucia na dole jakby w pachwinie, może synek zniżył się nieco. Hm.. Ale po brzuszku nic nie widać. Ładna pogoda dziś była, słoneczko świeciło jak szalone! :) byliśmy chwilke na spacerku to mój zrobił kilka fotek pamiątkowych :) powiesi się później w pokoiku:)

agula widzę, że Tobie też się szykuje duże dzieciątko :-) oby poród był łatwy i szybki!
truskafffka to do końca ciąży masz już zwolnienie z głowy....teraz leż i duuuużo odpoczywaj
anka26,07 masz jakieś skurcze po odstawieniu magnezu, czy raczej cisza?
betina79 jak tam Twoja cierpliwość? jeśli dzisiaj nie urodzisz to będziesz pierwszą "przeterminowaną" marcówką :-)
natalia88 oszczędzaj siły na poród :-)

Mnie już plecy i tyłek boli od tego dzisiejszego leżenia.....podbrzusze nadal się spina, ale córci to nie przeszkadza w ciągłym wierceniu się! :-)

P.S. moja córcia macha wszystkim bb ciotkom!
IMG_1480.jpgIMG_1484.jpg

Maryńka gratuluję egzaminów (zdolniacha z Ciebie) i pozytywnych wieści z wizyty:-)
Natalia przeraziłaś mnie tą sąsiadką :szok: Podziwiam, ma kobieta zdrowie:tak:
Ewelinka ja rodziłam synka prawie pięć lat temu i nie robili mi żadnego wymazu na paciorkowca, a wszystko poszło dobrze. Nie martw się niepotrzebnie, trzeba myśleć pozytywnie bo wszystko będzie w porządku:tak::-)
Pięknie Twoja córcia macha! Świetny widok heh:-)
Agula mój syn też mówi do córci, żeby wychodziła bo chce jej opowiadać bajki, ale chyba jej za dobrze w brzuchu (myślę, że za dobre rzeczy jem haha:-D). Ale może w końcu rozmowy pomogą :-D
Truskafffka cieszę się, że udało Ci się przetrwać ten maraton po lekarzach, ale ochodzić się musiałaś.
Nimitii ja też lubię oglądać porodówkę, a jak wyciągają dzieci to się zawsze popłaczę;-) Dzisiaj niestety przegapiłam odcinek:dry:
Betina wiadomości od gin byłyby świetne ale miesiąc temu ;-) Dobrze chociaż, że zakupy poprawiły nastrój. Zazdroszczę tych 8 kg na plusie, ja bardziej właśnie pod orkę podchodzę hehe :-D I jeszcze jak zwykle musisz mi narobić na coś smaka. Uwielbiam placki ziemniaczane i zbieram się do nich już z miesiąc, a teraz to już chyba będę musiała zrobić, smacznego :-)
Natalia mi też mycie okien nie pomogło niestety. Jeszcze tylko ten ananas mi został do spróbowania, a później się poddaję. Czekam na sąsiadkę aż przyjdzie się poskarżyć, że za głośno na piłce skacze haha:-D Ogólnie to ostatnie dwa dni to jakaś osłabiona jestem, tylko bym spała:sorry2:

Ostatnia edycja:
ewelinko ja stawiam że to łokieć!:) to jest dopiero pamiątkowe zdjęcie :)

dziewczyny te Wasze okna lśnią napewno lepiej niż na święta :D

banankowa porodówka leci na TLC o 17 30 od pon do pt . Polecam jeszcze ciążę z zaskoczenia to ci dopiero jaja!

ewelinka ale fajnie macha! to chyba stópka co! super pamiątka!

roksaa ja tak samo! za każdym razem płacze. Bardzo mi się ten program podoba!

truskafffka już się razem fajnie bawią :D ciekawe jak to jest być podwójną mamą :)

Jakby co porodówkę można zobaczyć jeszcze na vod nazywa się " cud narodzin" jakby któraś mama chciała :)

Ja nie mam co myc okna bo mąż za mnie umył w zeszłym tygodniu jak mnie nie było :zawstydzona/y: a też chciałam.
Również jesteśmy po spacerze i znów jestem cała obolała na dole ehh ...

truskaffka - przynajmniej Michałek ma jakieś utrudnienia:)

Ewelinka - genialne masz to zdjęcie :) haha, cudowna pamiątka:) siły na poród gdzieś znajdę, niech się tylko ten poród pojawi:D

banankowa - mi dał mój lekarz ten plan, on pracuje w szpitalu gdzie będę rodziła:) więc nie ma za co:D

basiatoja - tak mi położna mówiła, wiec powtarzam po niej:) a co do gotowania - ja uwielbiam gotować, mam chyba z 15 różnych ksiązek, zeszytów i segregatorów z przepisami :)

roksaa - moja piłka u mamy Sz. leży, powiedział, że dostanę ją po weekendzie, bo dopiero wtedy mogę jego zdaniem rodzic - w weekend nie ma czasu:D

Kładę się na pupci przed telewizorem :) dobranoc dziewuszki, proszę się powoli rozpakowywać :) Powiedziałam mamie, że mysie okien nic nie daje, to moja mamuśka stwierdziła "umyj jutro jeszcze raz, tylko dokładniej" :D

Hehe ja bym chętnie umyła drugi raz, bo na drugi dzień po moim myciu pogoda się popsuła i okna już nie lśnią jak wcześniej:dry: Tyle, że mycie w taką beznadziejną pogodę nie ma sensu, jeszcze się zapalenia oskrzeli nabawię. Poczekam do przyszłego tygodnia, bo znowu ma być wiosennie. Z moich obliczeń wynika, że córcia powinna się urodzić w sobotę:-) Idąc za kolejnością od najstarszego mąż się urodził w środę, ja w czwartek, synek w piątek, więc Wiki się powinna urodzić w sobotę :-D Taaa chciałabym :-p

no tak typowe...:angry:
poczytałam, popisałam i mi lap sie zawiesił na ostatniej stronie....boooosssskoooo ...

także dziewczyny jestem z wami na bieżąco, pozdrawiam każdą z osobna ;) witam wszystkie przeterminowane lutóweczki ;) życzę powodzenia i czekamy na marcowe szczęścia ;)

reklama
natalia kg w moim przypadku kłamią i niewiele mówią w moim przypadku. zresztą nieważne, bedziemy potem wracac do formy. najpierw urodźmy ;)
basiatoja oglądam głownie seriale online np big bang theory - specyficzny humor ;)
Ewelinka genialne zdjecie! mój synek tez tak rozrabia często ale jeszcze nigdy nie udalo mi sie tego uchwycic na zdjęciu. bedziesz miec super pamiatke :)
roksa ja sie skusiłam na placki bo sobie pomyslalam ze to ostatnia chwila, jak będe karmic to pewnie takich ciężkich smażonych rzeczy nie powinno sie jesc..
nimitii dobrze wiedziec, oglądne przy najbliższej okazji. zobaczylam tez ze jutro o 2 w nocy leci, to jak nie bede mogła spac to sobie obejrze :)

Do góry