aga6
Fanka BB :)
Jacwlasnie tez.. chyba musze na chwile zniknac bo niepokoj mnie ogarniaPrzykro mi :'( kolejna smutna wiadomość dzisiaj.
Tyle smutnych wiadomości, że zaczynam się coraz bardziej martwić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jacwlasnie tez.. chyba musze na chwile zniknac bo niepokoj mnie ogarniaPrzykro mi :'( kolejna smutna wiadomość dzisiaj.
Tyle smutnych wiadomości, że zaczynam się coraz bardziej martwić.
Ja to samo tym bardziej ,ze już mialam tyle strat, ale powiem wam,ze z roku na rok co raz częściej sie to zdarza. To srodowisko wszystko niszczyJacwlasnie tez.. chyba musze na chwile zniknac bo niepokoj mnie ogarnia
Witaj gratulacjeWitajcie!!! tak nieśmiało was podczytuję i zastanawiałam się czy napisać ale mój mąż mnie skutecznie namówił ;-) mam 40 lat i to moja 6 ciąża mam córkę i 4 synów . Jestem w ciąży 7t 4 d . termin z om 07,03, 2019. byłam u gina tydzień temu na usg piękny pęcherzyk a w nim zarodeczek serduszka jeszcze nie było . następna wizyta 8 sierpnia , mam zamiar usłyszeć już serduszko . pozdrawiam wszystkie marcóweczki .
Czy twoja szyjka ma tendencje do skracania sie lub od ostatniej wizyty sie skrocila?Dziewczyny nie odniosę się do wszystkich wpisów bo taka produkcja, a moja głowa pusta...dziś znowu awaryjna wizyta u lekarza bo plamienie brązowe dość mocne, wczoraj mnie brzucho bolał. Jednak z dzidziołkiem wszystko ok, termin nadal na 27.02. wielkość dzidziusia zgodnie z owu 8t6d - powoli już widać człowieczka. Jednak szyjkę mam dość krótką bo 3 cm, także leżenie i mega oszczędzanie się...
Dziewczyny ja się z Wami żegnam. Niestety ciąża obumarła, zarodek zatrzymał się na 3 mm, w czwartek mam zabieg. Życzę Wam nudnych, spokojnych i zdrowych ciąż. Niech Wasze Dzieciątka pięknie się rozwijają
Bardzo mi przykroDziewczyny ja się z Wami żegnam. Niestety ciąża obumarła, zarodek zatrzymał się na 3 mm, w czwartek mam zabieg. Życzę Wam nudnych, spokojnych i zdrowych ciąż. Niech Wasze Dzieciątka pięknie się rozwijają
Przykre to bardzo, trzymaj się dzielnie i powodzenia !!!Dziewczyny ja się z Wami żegnam. Niestety ciąża obumarła, zarodek zatrzymał się na 3 mm, w czwartek mam zabieg. Życzę Wam nudnych, spokojnych i zdrowych ciąż. Niech Wasze Dzieciątka pięknie się rozwijają
Teraz byłam u innego lekarza,a mój ostatnio nie mierzył jednak teraz na każdej wizycie będę go męczyła. Nie wiem czy ma tendencje do skracania, chociaż przy ciąży gdzie dzidzioł był chory chodziłam do 32 tygodnia i nic się nie działo.Czy twoja szyjka ma tendencje do skracania sie lub od ostatniej wizyty sie skrocila?
Bo chce napisac tobie ku pokrzepieniu, ze ja zawsze w kazdej ciazy mialam szyjke ok 3 cm i tak do porodu trzymala skubana![]()
Wotaj, o rety jaka fajna gromadka [emoji3]Witajcie!!! tak nieśmiało was podczytuję i zastanawiałam się czy napisać ale mój mąż mnie skutecznie namówił ;-) mam 40 lat i to moja 6 ciąża mam córkę i 4 synów . Jestem w ciąży 7t 4 d . termin z om 07,03, 2019. byłam u gina tydzień temu na usg piękny pęcherzyk a w nim zarodeczek serduszka jeszcze nie było . następna wizyta 8 sierpnia , mam zamiar usłyszeć już serduszko . pozdrawiam wszystkie marcóweczki .
Bardzo mi przykro, trzymaj się.Dziewczyny ja się z Wami żegnam. Niestety ciąża obumarła, zarodek zatrzymał się na 3 mm, w czwartek mam zabieg. Życzę Wam nudnych, spokojnych i zdrowych ciąż. Niech Wasze Dzieciątka pięknie się rozwijają