Izabella_2027
Zaciekawiona BB
Witam maż nie chce 2 dziecka ja nie chcę jedynaka nie ma kompromisu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Syn już zawsze pod względem psychologicznym będzie jedynakiem (dogadają się jak jeden będzie po 30, a drugi po 40Warto po rozmawiac powiedziec ze nie chcilabys zeby wasz syn byl jedynakiem zeby mial kogos za killanascie lat np jal was kiedys zabrakniei zapytaj czemu nie chce. powodzenia
Wiesz ja mam syna z 1 małżeństwa teraz ma 15 lat córkę z 2 małżeństwa 7 lat i po ok.3 latach po córce mój mąż bardzo chciał 2 dziecka mojego już 3 ja nie potrafiłam się przełamać i ciągle mówiłam Nie ja już nie chce bo to bo tamto a tu rok temu w listopadzie mnie naszlo pytam się męża czy jest gotowy zostać tata po raz 2 on zadowolony uhahany i po 7 latach jestem mamą po raz 3 prawie 4 miesięcznej Igi kto by pomyślałDziękuję u mnie ostatni dzwonek mam 13 letniego syna.