reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam dziewczynki...:-)
Mam chwileczke... :-D;-) ale miałam noc... :szok::szok::szok: młody nie spał od 24.00 do 3.30... padam na pysk... bawić się chciał dobrze było tylko na raczkach i przy cycu a jak ja go bach do łóżeczka to ten w ryk... :sorry: do tego o 1.00 obudziła się Julka i też była chętna do zabawy... ale ok 2.00 to miała dość i chciała spać :tak: i wtedy się zaczęło oboje beczeli :szok::szok::szok: Matka dzisiaj ledwo na oczy widzi a oni odsypiają... :-p
A! zapomniałam Wam napisać że kilka nocy temu zasnęłam na stojąco i obaliłam się na ziemie...:szok: To był mój pierwszy raz.. ;-):-D:-D:-D

Nineczko wklej zdjątka z wesela koniecznie... :tak:

Maarta pewnie w przypływie desperacji też bym poszła nawet z tą dwójką Ogrów :-p przynajmiej miałabym jakąś korzyść znieprzespanej nocy... :-D

To pa pa! uciekam może nadrobie na Lipcówkach w końcu!:-D
Miłego dnia!

reklama
witam
nineczka pewnie odsypia balety
grubelku ale sie uśmialam zasnąc na stojąco :laugh2::laugh2:nieżle . ale pewnie każdej by sie to zdarzyło .
marta mam nadzieje ze nie gniewasz sie :confused2:to taka moja opinia tylko była . ale mną sie nie przejmuj bo ja dzikus :-pkażdy przeciez sam robi to ,na co ma ochote :cool2::cool2:

Taaa... Ale sobie odespałam :wściekła/y: Moje bejbi zasnęło o 22.30 i budziło się w nocy nie wiem ile razy więc kolejny dzień chodzę na rzęsach :no:
Grubelku - współczuję. Ja bym chyba oboje gdzieś sprzedała po pierwszym tygodniu ;-) Zasnąć na stojąco - to dopiero zmęczenie.
maarta - u was zawsze są lepsze zespoły niż u nas. Ja się tak nie bawię! Zawsze zmywamy się po godzinie bo wystać przy tym sicie nie idzie :wściekła/y:
MADZIA - głowa do góry majtki w dół ;-) Nawet jak ty będziesz w czasie jego urlopu pracowała to mimo wszystko całe popołudnia i noce wasze :cool2:

Wstawiam tylko fotki z M. Mamy badziewną kartę w aparacie i zrobiliśmy zaledwie 15 fotek i 3 króciutkie filmiki. Dostanę więcej fot to może coś jeszcze uda mi się wstawić.

piękne fotusie
a co do impez to u nas były dni i noce szczytna i załapałam sie na koncert dody( chociaz to nie moje klimaty I :laugh2::laugh2:, której nawet nie widzialam bo koncertu u nas nie biletowane wiec tłum sie zwwalił . ale było fajnie . maja spała u babci a mamusia po udanej zabawie dołaczyła szybciutko .
oo rany jak mi sie nudzi w pracy :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:.maja zaraz juz pewnie bedzie spała . tata juz działa . I HIT DNIA
DOSTANE JESZCZE TYDZIEN URLOPU wiec majtki pojda w dół jak nic:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ps. no i grał Kukiz blizszy mojemu sercu i to chyba na koniec imprez u nas :no:a moze cos bedzie tylko ja nie w temacie

MADZIU - same dobre wieści :cool2: Leć leć! Ja dziś też po solareczce (naturalne słonko coś ostatnio w kulki sobie leci :dry:) ale że z mężusiem ciche dni to sobie nie skorzysta :-p;-)

Hejo!!!

Dziś w nocy się wyspałam.... :-p:-D
Młody obudził się o 24.00 dostał cyca i w ramach promocji "pięćdziesiątke" koperku... i zasnął... potem o 3.00 i po karmieniu tatuś zaserwował mu smoczka też zasnął... :-D no i potem to już rano oboje się obudzili... :angry: ale matka się wyspała...

Madzia Ty z tymi majtkami uważaj bo się skończy tak jak u mnie... :-p:-p:-p

Nineczko fajne foteczki... :tak:

Ale Wam dobrze solarium i te sprawy... a mi by się chyba mleko zagotowało... :-p

Miłego dnia dziewczynki pora coś zjeść....:-)

Hej Laski!!!
Nineczko foteczki z wesela super:tak:piękne
Madzia w te wakacje to tylko solarium najlepiej zarabia:-) wszyscy turyści z Olecka oblegaja salony z solarium;-)

GRubelku jeszcze troche i sie wyspisz, zobaczysz!!

a ja jestem po rozmowie o prace, troche w szoku jestem bo na maxa mnie przemaglowali, szok:szok: nie spodziewalam sie czegos takiego, wyszło oki, bo na wszystkie pytania odpowiedziałam śpiewająco:tak: maja dac znac do końca tyg:tak: zobaczymy!

reklama
maarta - trzymam kciuki! Będzie OK :tak: Czekam na wieści.

Grubelku - wrzuć jakąś foteczkę Witusia z tobą, please (ale mam wymagania :-p;-))

Jutro próbujemy wbić się na szczepienie. Lekarza nie było 2 tyg wiec szykuje sie jazda na maxa :no: Żeby chociaż pogoda sie poprawiła to pójdę z wózkiem. Tam nie ma gdzie usiąść a utrzymanie tego klocka na rękach przez 3 h to za dużo jak na moje siły :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry