• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mazurskie mamy !!!

Czekam na te wyniki.... ech... mogli od razu powiedzieć:tak: na pewno juz wczoraj od razu podjeli decyzję:tak:

Grubelku własnie jak byś mogła to chetnie obejrzymy Wasze foteczki, Wiktorek na pewno juz podrósł:-)

a moja biedna psinka miała wczoraj operację:-( wycięli jej macicę, zrobił sie stan zapalny:-( spuchła jak beczka, cos jej wyciekało- taka krew z ropą i nie było juz na co czekać:-( teraz bidulka leży u siebie w kojcu, dziwnie na mnie patrzy, bo dosyć ze ja zawiozlam na operacje to jeszcze teraz robie jej zastrzyki:-(

reklama
Biedna psiunia :no: Ja bym się bała zrobić zastrzyk komukolwiek :szok:

I po szczepieniu. Następne - 28 listopada.
Hania waży 9300 (moja waga kłamie :confused2:) i ma 74 cm wzrostu. Mamy zmniejszyć wit D do kropelki i przymuszać ją do mniej papkowatych dań. To ostatnie już widzę oczami wyobraźni - pluje na odległość :wściekła/y:
Pod gabinetem jak zwykle hardcore ale miałyśmy szczęście i weszłyśmy siódme.

maarta - na pewno będzie OK. Czekam na info :tak:

GRATULACJE!!!

To teraz pisz - co to za praca ;-):-)

Właśnie przyjechał Hani samochodzik. Jeszcze nie zdążyła go wypróbować, bo śpi :-) Fajniutki ale już kombinujemy jak założyć dętkę samochodową na kółka, bo są plastikowe niestety. Byłam na jarmarku i wróciłam jak zwykle obładowana... skarpetkami :confused2: Jutro chyba idę z sis zapisać się na siłownię. Dresik jest, adidaski są - wymówki nie ma :-p

samochodzik super sprawa, Antos bez przerwy takim sie bawi, jezdzi na nim itd... chociaz ostatnio polubił wózek dla lalek, kupiłam mu taka spacerówkę, hehe zdowolony jest- jak na razie to wózeczek jest the best:-D
a my wymykamy na weekend na domek, mam nadzieje ze pogoda dopisze i ze przede wszystkim nie bedzie padał deszcz;-)
a moja praca to w urzedzie jako inspektor ochrony srodowiska i gospodarki komunalnej- nie jest to dokladnie w moim zawodzie ale na pewno sie wszystkiego szybko nauczę:tak:

a to Antonio i jego wózek:-D:-D
118605248893427140

maarta - synek jak z obrazka :tak:

Byłam dzis na siłowni a jutro pewnie z łóżka nie wstane o własnych siłach a w planach basen. Ładnie to centrum zrobili aż się dziwię, że nasze miasto umiało się tak postarać :cool2: I ceny w sumie śmieszne - 5 zl za 2 h siłowni a 4-5 za godzinę basenu. Pokorzystam trochę, bo jeszcze z 6 kg do zgubienia.

Hania zjadła dziś pierwszą zupkę fasolową. Odlałam trochę ze wspólnego gara, dodałam trochę mieska, zmiksowałam i wrąbała cały głęboki talerz :szok: Tyle co ja ...
Poł dnia minęło a "skutków ubocznych" nie widać. Tylko od czasu do czasu pielucha zafurkocze :laugh2:

Koleżanki mazurzanki! Gdzie was wywiało :confused:

Nie mam zakwasów! Hura! We wtorek znowu pędzę na siłkę :tak:
Pokażę wam najlepszą moim zdaniem fotkę Hanulca :cool2:

SA402063.JPG

I parę innych z dnia dzisiejszego ;-)

SA402077.JPG
SA402079.JPG
SA402095.JPG
SA402088.JPG

Pogoda się poprawia i humorek znowu lepszy :cool2: A moi panowie jutro zaczynają kłaść dach. Oj szybciutko szybciutko, bo już się nie mogę przeprowadzki doczekać ;-):laugh2:

reklama
Nineczko super zdjęcia i Hania jaka szczęśliwa:tak:
super ze po siłowni nie masz zakwasów:-) alec hyba lepiej żeby były???wtedy masz pewnośc że rozruszałaś wszystkie partie mięśni:tak: chociaż przy małym dziecku w domu to człowiek rusza sie na wszystkie mozliwe sposoby:-D
a dzisiaj super pogoda:tak: bardzo sie ciesze, ruszamy na jeziorko:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry