Czekam na te wyniki.... ech... mogli od razu powiedzieć
na pewno juz wczoraj od razu podjeli decyzję
Grubelku własnie jak byś mogła to chetnie obejrzymy Wasze foteczki, Wiktorek na pewno juz podrósł:-)
a moja biedna psinka miała wczoraj operację:-( wycięli jej macicę, zrobił sie stan zapalny:-( spuchła jak beczka, cos jej wyciekało- taka krew z ropą i nie było juz na co czekać:-( teraz bidulka leży u siebie w kojcu, dziwnie na mnie patrzy, bo dosyć ze ja zawiozlam na operacje to jeszcze teraz robie jej zastrzyki:-(
na pewno juz wczoraj od razu podjeli decyzję
Grubelku własnie jak byś mogła to chetnie obejrzymy Wasze foteczki, Wiktorek na pewno juz podrósł:-)
a moja biedna psinka miała wczoraj operację:-( wycięli jej macicę, zrobił sie stan zapalny:-( spuchła jak beczka, cos jej wyciekało- taka krew z ropą i nie było juz na co czekać:-( teraz bidulka leży u siebie w kojcu, dziwnie na mnie patrzy, bo dosyć ze ja zawiozlam na operacje to jeszcze teraz robie jej zastrzyki:-(

) i ma 74 cm wzrostu. Mamy zmniejszyć wit D do kropelki i przymuszać ją do mniej papkowatych dań. To ostatnie już widzę oczami wyobraźni - pluje na odległość 

I ceny w sumie śmieszne - 5 zl za 2 h siłowni a 4-5 za godzinę basenu. Pokorzystam trochę, bo jeszcze z 6 kg do zgubienia.