reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie!

Kinga jaki Filipek już duży!!! :tak: Kiedy mój taki będzie... :confused:

Nineczko lepiej to chyba za 18 lat będzie... :szok:

U mnie super......... ;-) Ten spi ta się drze.... usypiam go .... Julka chce się bawić ze mną... tłumacze "Jak braciszek zaśnie to się pobawimy.." młody usypia.... po chwili.... Julka wpada do pokoju z hukiem i wrzaskiem.... i od nowa to samo... bla bla bla... Do tego odchudzają mnie... już nie wiem co to śniadanie... :baffled:

No!

Teraz się pochwalę... zamówiłam ubranko do chrztu dla Wiktorka...

Abrakadabra ubranka do chrztu dla chłoców na każdą porę roku i do tego sweterek... chrzciny planuję w pierwszej połowie wrzesnia...:-)

Dziewczynki odzywajcie się... co tam u Was ? :confused:

Miłego dnia! :-)

reklama
Grubulek zobaczysz jak szybko zleci i Wiktorek bedzie miał 8miesiecy wnet:-)
Śliczne ubranko do chrztu:tak:

A ja walcze z Filipem bo szaleje... najlepiej caly czas wieszalby sie na mnie i cwiczyl wstawanie no ale ile mozna zmeczona jestem:-( a jak do kojca go kłade to ryyyk:angry: szał normalnie mam w domu. Dobrze ze za godzine moj Michal wraca z pracy.. uff troche mnie odciąży mam nadzieje:sorry2:
Filip teraz w miejscu wiecej niz 10min nie usiedzi:no: meksyk mam!

Kinga jak my jesteśmy to dziewczyn nie ma....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D Julka śpi z tatusiem, Wiktor też przysnął... ale jeszcze kąpanko i mleczko o 21.00 a potem.... cisza..... i padne na pysk.....:-D:-D:-D jak co wieczór.....

witam w piątek!!:-)
Pogoda u nas zapowiada się ładna. Ja nawet się wyspałam.. spoglądam w kalendarz i tak patrzę a tu pozostało 29 dni do naszego ślubu:happy2: ach... jeszcze troszke
Milego dnia!

Wpdadm tylko na chwilkę,bo padam z nóg! Chłopaki pokryli dzis prawie połowę dachu. Ja zostałam zatrudniona do podawania dachówek. Dobrze, że Hania waży prawie 10 kg to miałam wprawę i jutro pewnie dam radę ruszać rekoma ;-)
Grubelku - kto bezczelny cię odchudza?! Śliczne ubranko do chrztu. Liczę na fotki z tej uroczystości :tak:
Kinga - już myślałam, że opuściłaś nas na zawsze ;-) Wstaw jakieś foto (ciągle fotek bym chciała ;-)) Filipka koniecznie, dawno go nie widziałam. Dopadł cię już przedślubny stresik?

U nas z nowości - Hania nauczyłą się sama siadać a jak ją przytrzymam to podciąga się do stawania. Jeździ na pupce po całym domu i tylko wysokie progi ją hamują. Robi "papa" wszystkim przejeżdżającym samochodom i umie dawać buzi w powietrze. Poza tym szaleństwo ogólne w chałupie ale jest zaleta - kilogramy polecą w dół (jak tylko przestanę wcinać takie kolacyjki ;-)
Miłego wieczoru dziewczyny! Jutro niedziela to może znajdę chwilę i się odezwę. Pa!

reklama
Jak miło wrócić i mieć co poczytać:tak: Kinga fajnie że wróciłaś a Filipek cudny i jak ładnie sam stoi:tak:
Nineczko gratuluje nowych umiejetności Hani:-) i fajnie ze teraz bedziesz miała więcej czasu:-) wiem, że Goscie są fajnie ale do czasu;-);-)
Grubelku Kochana nasza matko polko:-)ech... dasz rade!! się nie obejrzysz jak Wiktorek urosnie;)
ciekawa jestem co u Natali, wieki jej tu nie było no i Madzi!!
a my wrócilismy z wczasów:tak: było super, wypczełam, opaliłam sie na murzynke:tak: jestem zadowolona:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry