Grubelek
mamy lipcowe'07
Witajcie!
Kinga jaki Filipek już duży!!!
Kiedy mój taki będzie... 
Nineczko lepiej to chyba za 18 lat będzie...
U mnie super......... ;-) Ten spi ta się drze.... usypiam go .... Julka chce się bawić ze mną... tłumacze "Jak braciszek zaśnie to się pobawimy.." młody usypia.... po chwili.... Julka wpada do pokoju z hukiem i wrzaskiem.... i od nowa to samo... bla bla bla... Do tego odchudzają mnie... już nie wiem co to śniadanie...
No!
Teraz się pochwalę... zamówiłam ubranko do chrztu dla Wiktorka...
Abrakadabra ubranka do chrztu dla chłoców na każdą porę roku i do tego sweterek... chrzciny planuję w pierwszej połowie wrzesnia...:-)
Dziewczynki odzywajcie się... co tam u Was ?
Miłego dnia! :-)
Kinga jaki Filipek już duży!!!
Kiedy mój taki będzie... 
Nineczko lepiej to chyba za 18 lat będzie...

U mnie super......... ;-) Ten spi ta się drze.... usypiam go .... Julka chce się bawić ze mną... tłumacze "Jak braciszek zaśnie to się pobawimy.." młody usypia.... po chwili.... Julka wpada do pokoju z hukiem i wrzaskiem.... i od nowa to samo... bla bla bla... Do tego odchudzają mnie... już nie wiem co to śniadanie...

No!
Teraz się pochwalę... zamówiłam ubranko do chrztu dla Wiktorka...
Abrakadabra ubranka do chrztu dla chłoców na każdą porę roku i do tego sweterek... chrzciny planuję w pierwszej połowie wrzesnia...:-)
Dziewczynki odzywajcie się... co tam u Was ?

Miłego dnia! :-)
szał normalnie mam w domu. Dobrze ze za godzine moj Michal wraca z pracy.. uff troche mnie odciąży mam nadzieje
meksyk mam!

ach... jeszcze troszke