reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga kuruj się... A taka mialam dzisiaj ochotę na kawke ztobą..a tu znowu chora :(
Marta a dawno temu kończyłaś gp? i jaki stopień końcowy miałaś (inż. mgr)? No ai jak pomoc będzie potrzebna to się zgłoszę :)
Mi została tylko łazienka i trochę ogarnąż pokój Jakubka... I finisz...

reklama
wróciłam od lekarza, mam antybiotyk wiec teraz bedzie tylko lepiej
gorsza wiadomosc to taka ze cos nie tak jest z moją tarczycą:-( musze zrobic usg

martaja dzieki za kartkę! śliczna, do was tez wysłalismy powinna dojsc w tygodniu:)
A tak w ogóle to jak robimy z tym sylwestrem?? chyba już trzeba coś ustalać. Robimy razem?

Ja już w łóżku lezę ale jeszcze sie na chwile do kompa dorwałam ;)
A co tam u reszty dziewczyn?

Witam:-)

U nas nic ciekawego....:happy2:

Nic mi się nie chce i jakaś zmęczona jestem....:baffled:

Z nowości to tylko to że Wiktor wczoraj z fotelika "wyszedł" podpierał się nogami o brzeg i tyłek do góry i tak powoli wysunął się.... na szczęście nic się nie stało... fotelik oparł się rączką o podłoge i W wylądował nogami i pupą na ziemi.... wszystko bez jakiegokolwiek huku..... a jaka miał mine :baffled:

Miłego dnia Wszystkim....

Witam ze stolicy śledziewa :-D
Pierdoła ze mnie - zapomniałam zabrać dla małej sukienki na wigilię :baffled: Wczoraj odwiedziłam smyka i kupiłam małej super kardiganik i bojówy. Nareszcie normalne sklepy! W h&m świetne ubranka dla maluchów ale nie było nic dosłownie w rozmiarze małej. Dziś o 16tej neurolog - ciekawe co powie na stópki małej. Z nowości - Hania chodzi! Jeden dzień z dziadkami i jakie postępy :cool2: Zanim wrócimy zacznie czytać hehe...
Kinga - zdrówka życzę! Mój małż pochorował się na dzień przed wyjazdem i teraz cierpi :no: Do poniedziałku musi być zdrów jak rybka!
Grubelku - zdolniacha z twojego synka :-D Dobrze, że nic mu się nie stało :tak:
Jak sie dorwę do kompa to odezwę się wieczorkiem.
Miłego dnia!!!

Wielkie gratki dla Hani :-):-):-) Brawo. Zawsze mówię, że to super dziewczyna :-D

Świątecznych porządków ciąg dalszy...

Kinga zdrowiej, zdrowiej :tak: A jak Filuś?

Grubelku daj jakieś zdjęcie Wiktorka. Proszę... ;-)

Amelce chyba następne zęby wychodzą, bo już 3 noce wyje i wczoraj miała gorączkę jak zasypiała. :baffled:

reklama
czesc

ja nadal zdycham, angina ropna to ookrrrropność!:wściekła/y:
siedze sama z dzieckiem w domu i jest mi cięzko bo kuźwa fatalnie sie czuje, do tego mam kaszel z wymiotami.
Pocieszam się bo od jutra mąż ma wziąść zwolnienie do końca grudnia, bedzie w domu i bedzie mi łatwiej.
Idę do łóżka mały zasnął wiec i ja kimne.

pozdraiwm was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry