reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie!
Kinga co do sylwestra to dzisiaj pogadam z Marcinem bo już najwyższy czas coś postanowić... Ale my to bedziemy uziemieni, bo nie mamy komu zostawić Jakuba...
Ciesze się, że karteczka dotarła :) W tym roku jakoś sprawniej poczta dziala, bo w zeszłym to dopiero w połowie stycznia podochodziły :) A ty kochana wygrzewaj się i odpoczywaj. Dobrze, że Michał wolne bierze trochę ci pomoże tym bardziej, ze przed świętami urodzinki Filipka macie.
Marta a pracujesz w zawodzie?? I jeszcze jak moge wiedzieć gdzie kończyłas szkołę i jaki temat pracy miałaś... Ja teraz zastanawiam się właśnie nad tematem...
Grubelku no to Wiktorek mały akrobata :) Na szczęście nic się nie stało...no a minkę sobie wyobrażam...ale lepsza minka niz placz :)
Nineczko tak to jest jak się gdzies wyjeżdza...ja zawsze czegoś zapominam...a już reguła jest brak piżamy... M. zawsze się denerwuje bo wieczorem wyciągam jego koszulki :) I brawo dla Haneczki!! Kiedy mój smyk pójdzie na nogi...chodźby na czworaka...
Natala wspólczuję nieprzespanych nocy...u nas szykuje się na zebole i szykuje ale jeszcze nic nie widać... Chociaż slinotok mamy i wszystko co pod ręką w buzi :)

A ja jestem dzisiaj zadowolona :) Kupiliśmy choinkę...żywą... Ładna duza...teraz leży na balkonie...może jutro ją ubierzemy...
Kupiliśmy sobie dywanik do pokoju...już leży na podłodze :) I zamówiliśmy komodę i stolik pod tv... z black red withe... bardzo fajne :) może już będa pomiędzy swietami a nowym rokiem... No i kupiłam Jakubowi dwa kartonowe pudełka na zabaweczki...Super intensywne kolorki i na każdej ściance jest zwierzaczek....
Hmmm rozpisałam się a Jakub w tym czasie zasnął :)

reklama
Hej Madziu :-D W końcu jesteś. U nas wszystko dobrze, dzieci nam rosną, z miesiąca na miesiąc rosną i zdobywają coraz to nowe umiejętności :tak: Święta tuż, tuż i wszystkie zabiegane. Sama wiesz najlepiej - porządki, zakupy, itd. ;-)

Ale pisz co u Ciebie... Jak córcia? Nie pogniewamy się jak pokażesz nam tą swoją piękność :-)

Czesc!

Madzia witaj!:-)

Jutro moje dziecko kończy roczek a ja nadal chora:baffled: mało co płuc nie wypluję kuźwa. Dobrze że przyjęcie robimy w sobotę wiec jeszcze jutro bede się kurowała. Ale pewnie i tak będą goście.
Wczoraj wypraliśmy z mężem dywan, mamy juz posprzątane wiec jest git:tak:
Własnie chłopaki poszli na spacer, niech sie Filip dotleni bo ostatnio cały czas w domu bidulek. A ja idę sobie zrobić wakę zbożową.

Miłego dnia!
Pozdrawiam szystkich!

u nas tez już po porządkach świątecznych tylko przed sama wigilią ograne i z bani. od stycznia zaczynam prace na cały etat :( jakoś nie mogę sie pozbierac .:( rozumiem na pół etatu mogłam sie jeszcze realizowac w domu chociaż i tak czasu na wszystko brak a teraz chyba zgiiiiiiine w pracy

Madziu Majka jest śliczna :-) jaka już duża dziewczynka :tak: powiedziałabym nawet panna.. ;-)
ja tez juz tak w miare wysprzatalam mieszkanie, zostalo gotowanie ....brrr :dry:

Amelka w tamtym roku na święta na czworaka tylko chodzila i zdejmowala z choinki sztuczne jablka, ciekawa jestem co bedzie ja interesowalo tym razem :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry