reklama

Mazurskie mamy !!!

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Kochanym naszym jubilatom sto lat
życzą Hania z rodzinką!

reklama
Szybciutko spojrzałam co u was, bo ciągle mnie coś tu goni :zawstydzona/y:
My po wizytach lekarskich - Hania nie ma alergii, neurolog też już nie widzi nic niepokojącego więc wielkie uffff :tak: Ja mam zrobione 3 zęby, małżowina moja 2. Nie powiem ile przed nami, bo mi normalnie wstyd :zawstydzona/y: W styczniu znów musimy tu do dentysty gonic.

I ciąg dalszy po kilku godzinach ;-)
Spłukani kompletnie czekamy na święta hehe...
Mąż wiezie właśnie siostry moje na dworzec wiec mam chwilkę na nadrobienie zaległości na forum. Potem ubieranie choinki. U mnie w domu zawsze była sztuczna, tu mają żywą i jak pięknie pachnie! Tylko Haniuta utrzymać w odpowiedniej odległości nie będzie łatwo :-D Prezenty kupione a opakowania już nie i w ten najwększy tłok znów trzeba będzie do sklepu gonić :no:
Dziś - po ośmiu latach - spotykam się z moją klasą z liceum. Już się doczekać nie mogę.
W razie gdybym nie mogła tu już zajrzeć życzę wam wesołych, rodzinnych i ciepłych świąt!
009.gif

Witajcie.
Kinga zyczymy udanej imprezki!!
Nineczka super, że odetchnęłaś z ulg po wizycie u lekarza. Oj zazdroszczę takiego spotkania po latach...u nie się szykuje ale dopiero za 2 lata...
Ja dzisiaj kupiłam resztę prezentów...jestem zadowolona.Później była koleżanka na kawce...trochę rozrywki hihihi. Jutro M. w domu więc zajmie się Jakubem a ja biorę się za gotowanie...

Hej!
my po imprezie. Bylo bardzo fajnie:-) Filip padł poprostu. Ale zadowolony:tak: zaraz dodam chociaż kilka zdjęć a resztę raczej w poniedziałek lub po świętach.

tak solenizant siedział z nami przy stole :)

ojej co too? (mamusia pomogła zdmuchnąć świeczkę;-))

wróżby:

pierwszy w ruch poszedł różaniec

potem kieliszek

i pieniążek

słowniczka nawet nie dotknął. Wszyscy zaczeli mówić że szkołę bedzie obrzucał kamieniami;-):-Dhihi

Dobranoc!
Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!

My po wizytach lekarskich - Hania nie ma alergii, neurolog też już nie widzi nic niepokojącego więc wielkie uffff :tak: Ja mam zrobione 3 zęby, małżowina moja 2.

witaj kochana no to wieści cudowne i w sam raz na święta . zdrowie najważniejsze . całuje was i pozdrawaim gorąco

kinga - solenizant i rodzinka bomba . zdjęcia super

witam kochane z samego rana a wiec przygotowań ciąg dalszy :)........ ostatnie pranie wstawione ...podłogi umyte ...a teraz do garów :) w domu pachnie już świętami ...uwielbiam to .... jeszcze tylko zrobię jakiś stroik i koniec . całuski ,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry